«Він не несе жодної відповідальності», – Шиба про надбавку до зарплати Поліщука

4
-3
«Він не несе жодної відповідальності», – Шиба про надбавку до зарплати Поліщука
Екс-мер Луцька Богдан Шиба вважає, що надбавка 230% до заробітної плати радника міського голови Ігоря Поліщука несправедлива.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт підписав розпорядження про преміювання працівників Луцькради за грудень 2018 року.

Згідно з документом, радник міського голови Ігор Поліщук отримає 230 % посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавки за вислугу років та інших доплат і надбавок. Цікаво, що перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад отримає майже втричі менше надбавку – лише 80% посадового окладу.

За словами Богдана Шиби, найбільшу премію мають отримувати відповідальні працівники, а не радники.

«Радник – це консультативно-дорадча служба. Премія має бути мотивацією для роботи. Її мусять отримувати ті працівники мерії, які несуть відповідальність за визначену ділянку роботи, комунальне господарство чи соціальну службу. Тобто не та людина, яка надає корисні поради», – вважає колишній очільник міста.

Він додає, що за його каденції преміальні виплати могли становити не вище 33% окладу.

«Тоді були обмеження законом. Вони були серйозніші, і, крім того, ще існували нормативні обмеження того, кому могли надавати премію. Тобто надбавка чи премія могла бути тільки за ефективну роботу, а не просто так», – сказав Богдан Шиба.

З його слів, підписуючи документ, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт порушив принцип преміювання. Він скористався неточностями законодавства і нормативних документів.

«Преміювання має мотивувати до роботи найбільш відповідальних працівників. Надбавка має бути за ефективне виконання своїх повноважень і за високу відповідальність. І радник міського голови, який не несе жодної відповідальності, бо він не має повноважень, не може отримувати найбільшу премію. Це дуже дивно», – додав екс-мер Луцька.

Колаж зі сторінки Анатолія Котлюка у Фейсбуці
Колаж зі сторінки Анатолія Котлюка у Фейсбуці

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ще за того прищавого радника буде голосувати на виборах! Перепрацювався сильно на такі премії
Відповісти
Штунди всіх країн єднайтесь. Головне, що Ігор Валерійович іудей, а "Укроп" штундівський. Заставити привселюдно зняти всім укропівцям спіднє, щоб перевірити на лояльність до Валерійовича. В кого цюцюрка ціла, тому примусово ліптітіп, щоб не порушувати цілісність рядів "Укропу".
Відповісти
А якщо серйозно, то рівень лайна в людині не залежить від нації чи віросповідання. Прізвище українське, а лайно лайном. Де ті мудаки і курви у Верховній раді від Волині? Може їх варто запитати, якого милого у Луцька до цих пір немає мера? Не голосуймо за мудаків, то не будемо жити в мудях.
Відповісти
Скотиняки!
Які вибори, гнати копняками паразитів з міста. Це якась банда мавп що захопила Міську раду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні