У Рожищі нагородили учасників конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю»

0
2
У Рожищі нагородили учасників конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю»
У Рожищі для учасників міського конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю» влаштували свято.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Ще у листопаді Рожищенська міська рада оголосила конкурс дитячих малюнків-листів до Чудотворця. Участь в якому взяли понад 60 хлопчиків і дівчаток. Святий Миколай отримав не лише листи від однієї дитини, а навіть колективну листівку від цілого 3-А класу школи №1! Обирати з такої кількості учасників лише три переможці було дуже складно.

Судді - художник Віталій Шевченко, депутатки міської ради Тетяна Панасюк та Ірина Гундир, довго та детально читали кожен лист, переглядали кожен малюнок, обговорювали та визначили переможців. Ними стали Богдан Василів, Вероніка Ніщот та Анастасія Матискіна. У номінації «За креативність» перемогу отримала Марта Шрай, «За безкорисливість» - Іринка Іваничко.

«За добрі справи» - 11-річна Яна Мосійчук. Саме ця дівчинка просила Святого допомогти маленькому Арсенчику Васєчко, 7-річному хлопчику, який народився без ока.

Переможці отримали призи та Подяки від Рожищенського міського голови В’ячеслава Поліщука під час загального свята для усіх учасників конкурсу, яке відбулося в РД «Просвіта».

«Було надзвичайно важко визначити переможців, бо кожен лист-малюнок був дуже гарним та щирим. Я радий, що у Рожищі багато талановитих діток. Тому ми не могли лишити кожного учасника без подарунка.
Розвивайте свої таланти, будьте такими ж добрими, а ми зі своєї сторони намагатимемося віддячувати вам за ваші старання. Щиро зичу усім гарного святково настрою, весело зустріти Новий рік та Різдвяні свята. Всіх люблю та дуже хочу, аби ваше майбутнє було щасливим та радісним», - промовив В’ячеслав Анатолійович.

Після урочистостей до дітвори завітала справжня казка. Навіть не одна, а декілька. Юні актори Народного аматорського театру РД «Просвіта» повели глядачів сторінками повчальних новорічних історій.

Діти разом з акторами вчилися по-справжньому дружити, творити добрі справи, допомагати ближньому та, звісно, вірити у дива. Особливо ті, які стаються у новорічну ніч.

Казкові історії щедро перепліталися цікавими іграми, де ведуча свята, Наталія Марценюк, пропонувала позмагатися кожного учасника у моториці та спритності й, звісно, отримати за це подарунок.

Танці, співи та веселі забави продовжувалися майже дві години.

Казково-новорічного настрою додалося, коли до зали увійшов Святий Миколай. Він подякував усім діткам за листи та вручив усім солодкі подарунки.

А коли свято підходило до завершення, дітки зазнімкувалися разом зі Святим Миколаєм та пообіцяли бути завжди чемними на радість батькам, аби наступного року до них знову завітав Божий Угодник.

ФОТО: Володимира Ковалюка


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні