Волинянка попросила у Святого Миколая допомогти хворому хлопчику

0
-2
Волинянка попросила у Святого Миколая допомогти хворому хлопчику
Конкурс «Напиши листа святому Миколаю» від Рожищенської міської ради зібрав багато талановитих діток.

На сайті Рожищенської міської ради окремо розповідається про один із особливих листів, який написала 11-річна Яна Мосійчук (мама Людмила Мосійчук).

У листі дівчинка просила Святого допомогти маленькому Арсенчику Васєчко. Навіть більше, до свого зворушливого листа Яна поклала 50 гривень, аби привернути увагу людей до проблеми, яка спіткала хлопчика.

7-річний Арсенчик народився без ока, багаторазові операції та протезування в Україні не дали результату. Через відсутність протезу у дитини щоразу деформується череп. Наразі, єдиний його шанс це операція в Німеччині, але вона коштує великих грошей. Майже 10 тис. євро. Наразі зібрано 73 тис.гривень.

За свій добрий вчинок Яна Мосійчук отримала подяку з рук міського голови В’ячеслава Поліщука, який щиро подякував дівчинці за її добрий вчинок. А коли ведуча свята для усіх учасників конкурсу Наталія Марценюк зачитала лист Яни, глядачі тихо втирали сльози…

На сцену запросили Арсена і Яна сама змогла передати йому все, що приготувала. Це був дуже зворушливий момент. В такі хвилини хочеться, аби дорослі вірили в чудеса та разом їх творили.

Сьогодні просимо усіх, підтримати дівчинку та допомогти Арсенчику одужати!

Перерахувати кошти на лікування Арсена Васєчко можна на рахунок у «Приватбанку»: 29244825509100 МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, або на картковий рахунок 4149 6293 8032 5571 виданий на ім'я Лотоцька Наталія Володимирівна (мама Арсена).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У 10-річного лучанина виявили рак мозку: потрібна допомога



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні