Кремль дав поради щодо святкування Нового року на окупованих територіях України

0
Кремль дав поради щодо святкування Нового року на окупованих територіях України
В окупованих регіонах України пропонують встановити ялинки та урочисто їх відкрити.

Влада Росії оприлюднила «рекомендації» щодо святкування Нового року для місцевої влади. Їй радять «виявити стриманість у витратах», але не забувати про «героїзм» своїх солдатів, які воюють проти України. Про це повідомляє російське видання РБК, передає Главком.

За інформацією джерела, пропаганду пропонується просувати зокрема під час дитячих свят. Під час їхнього проведення місцевій владі «необхідно передбачити згадку героїзму захисників вітчизни, можливість від імені дитини надіслати вітання».

При цьому, як зазначає Кремль, під час святкових заходів для дорослих існує «запит громадян на вияв стриманості у витратах».

В окупованих регіонах України – «ЛНР», «ДНР», Херсонській та Запорізькій областях – пропонується встановити ялинки та урочисто їх відкрити. Також рекомендується сформувати агітбригади (включно з Дідами Морозами та Снігуроньками), щоб привітати військових РФ.

Джерело додає, що влада країни-агресора хоче, щоб регіони та муніципалітети вітали з Новим роком сім'ї учасників так званої «спеціальної військової операції» з дітьми, збирали та відправляли вітальні листівки російським солдатам і вітали поранених у госпіталях.

«Новорічні ярмарки рекомендується використовувати як «інструмент суспільної консолідації»: дати можливість людям зібрати та відправити подарунок учасникам «спеціальної військової операції», а також розмістити на ярмарках стенди «Все для перемоги», – розповідають у виданні.

Також Кремль закликає підтримати артистів «патріотичної спрямованості» при формуванні концертних програм. У їх список входять: Поліна Гагаріна, Олег та Родіон Газманови, Вікторія Дейнеко, Лариса Доліна, Ярослав Дронов (Shaman), співачка Зара, гурт «Земляне», Григорій Лепс, Денис Майданов, Олександр Маршал, Стас П'єха та інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні