До «ПортCity» завітали головні актори фільму «Секс і нічого особистого»*

0
-6
До «ПортCity» завітали головні актори фільму «Секс і нічого особистого»*
У луцькому ТРЦ «ПортСіті» відбулася зустріч з головними акторами фільму «Секс і нічого особистого».

Захід відбувся, 19 грудня у кінотеатрі «Premier City».

До Луцька завітали Роман Луцький, який виконав головну роль Сергія, Анжеліка Ніколаєва, яка виконала роль стриптизерки Діани та Наталія Мазур – Леся, колишня дівчина Сергія.

Додамо, що фільм створений Star Media за підтримки Держкіно. Режисер фільму – молода та перспективна Ольга Ряшина, яка вже отримала нагороду за свій серіал «Мата Харі». Сценарій створили Сергій Притула та команда «Вар’яти Шоу».

Актори поділилися з гостями своїми враженнями від зйомок, думками про своїх героїв та звичайно про роботу зі сценаристом та актором Сергієм Притулою.

Як це було читайте у цитатнику від «Волинь 24».

Р. Л. Моя історія з фільмом розпочалася з пропозиції кастинг-директора. Опісля мені прислали сценарій. Відразу захотілося знятися у картині, але необхідно було познайомитися з режисером та пройти кастинг (сміється). В кінцевому результаті я тут з вами.

Н. М. Я працювала у театрі протягом 5 років. Вирішила переїхати до Києва та одразу ж мені написала кастинг-директор та запросила на проби. До речі, я була першою з акторів, хто проходив проби на цю роль, і ось в кінцевому результаті була затверджена. Для мене це свого роду казка.

А. Н. Довго не могли знайти акторку на мою роль. Мені просто написали у «Фейсбуці» чи не хотіла б я знятися у кіно. Приїхала на кастинг, спробували сцену з Ромою, а на наступний день мені вже прислали сценарій.

Р. Л. Сергій Притула артист іншої кухні. Прийшовши на майданчик він намагався чогось навчитися й у нас. Для нього було відкриття, що у кіно за цілий день можна зняти лише 3-4 хвилини чистового матеріалу, а на телебаченні за добу знімають цілу програму. Я найбільше з ним працював, скажу, що як актор та партнер він крутий.

Н. М. Для нас усіх, в тому числі й для Сергія Притули, це був дебют у кіно.

А. Н. Найголовніше, що фільм про любов, а вже потім про все інше.

Р. Л. Але всі хто очікують від фільму сексу, не переживайте, він там буде.

Н. М. Ми намагалися створити легку, романтичну комедію, не вульгарну, про відносини людей.

Р. Л. Це не жанр порно. З цього матеріалу можна було зробити дуже вульгарний фільм, ми пройшлись, як по лезу. Наш режисер зробила його більш романтичним. Також, думаю, що в мені є щось від Сергія і у нього від мене. Знаєте, спочатку можна сказати, що мій герой – лузер. Я таким його не вважаю. Він крутий бухгалтер, успішний фінансист, розумний чоловік. Ну так в іншому йому не пощастило. Трансформація мого персонажу – дорослішання.

Н. М. Ну Леся – це не я. Позичила їй свою зовнішність, але багато чого навчилася у своєї героїні. Вона цілеспрямована, впевнено іде до своєї мети, переступає через перешкоди. Це було дуже цікаво творити кардинально різні образи.

А. Н.Діана – вогник. Вона легка, повітряна, емоційна. Ми насправді дуже з нею схожі. Відмінність у тому, що я маю опору та сім’ю, а вона не має нікого і сама справляється з труднощами.

Опісля прес-конференції усі охочі робили фото з акторами, брали автографи, частувалися ігристим зі смаколиками та звичайно переглянули фільм.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні