--> У «Промені» презентували Mandarin Family Club* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Промені» презентували Mandarin Family Club*

0
-6
У «Промені» презентували Mandarin Family Club*
У луцькому розважальному центрі «Промінь» презентували сучасний сімейний клуб англійської мови – Mandarin Family Club.

Захід відбувся у середу, 13 грудня.

Під час відкриття діти та дорослі брали участь у вікторині від «Мандарину», організатори розігрували призи, з малечею танцювали аніматори, а усі охочі могли сфотографуватися біля стилізованої фотозони. Також розігрувалися знижки на абонементи у Mandarin Family Club.

Як розповідають організатори клубу, діти будуть займатися за програмою Lingua Safari, в якій за допомогою руханок, пісень і цікавих завдань англійська мова засвоюватиметься максимально природньо. Школярі ж зможуть вдало підготуватися до ЗНО або підтягнуть шкільну програму за допомогою курсу School Bus. Для тих хто хоче займатися із розмовною англійською, діють програми Anti School Project та Everyday English.

Окремо варто виділити дитячу ігрову кімнату з англомовною нянею, де батьки могтимуть лишати малюків із 1,5-річного віку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні