--> В РЦ «Промінь» відкрився «Будинок іграшок» – магазин найбільшої мережі дитячих іграшок країни* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В РЦ «Промінь» відкрився «Будинок іграшок» – магазин найбільшої мережі дитячих іграшок країни*

0
4
В РЦ «Промінь» відкрився «Будинок іграшок» – магазин найбільшої мережі дитячих іграшок країни*
Сьогодні, 10 серпня, в РЦ «Промінь» відкрився «Будинок іграшок» – магазин найбільшої мережі дитячих іграшок країни.

З нагоди відкриття відбулась яскрава святкова програма з розвагами та подарунками.

Серед полиць з іграшками у магазині є і комп’ютер, де можна ознайомитись з асортиментом, що представлений тут.

«Будинок іграшок» перебуває на ринку 20 років, а асортимент магазину налічує близько 20 000 одиниць товарів та іграшок. Також зробити замовлення можна на сайті bi.ua.» : розповіла бренд-менеджер компанії Оксана Олендер.

«Тут ви можете знайти продукцію для усіх вікових категорій: ляльки, конструктори, іграшки для розвитку, для активного відпочинку, сюжетно-рольові іграшки, товари для творчості та освіти.
Також, на полицях є брендовані іграшки, від «Месників» до «Історії іграшок». В нас всі іграшки, що представлені на полицях магазину є сертифікованими та оригінальними, підробок ми не продаємо».

Директор РЦ «Промінь» Дмитро Грелюк розповів: «Це велика мережа, яка територіально охоплює дуже велику частину України. Переговори були довготривалими і складними. Діалог тривав близько пів року. Але все таки нам вдалося досягти успішного результату. Покупці виходять з магазину задоволеними, їм подобається асортимент магазину, його ціни та зовнішній вигляд».

З нагоди відкриття магазину тут діють акційні пропозиції, -10 % на неакційні товари, та -40 % на товари для школи. Отож, завітайте до магазину «Будинок іграшок», що знаходиться на першому поверсі в РЦ «Промінь» за адресою проспект Грушевського, 2.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні