Неіснуюча нога враз виросла: у центрі Луцька промишляв шахрай

2
5
Неіснуюча нога враз виросла: у центрі Луцька промишляв шахрай
У Луцьку на Театральному майдані шахрай вдавав, що він без ноги, і просив милостиню.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» пише департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

«Інспектор департаменту муніципальної варти Луцька сьогодні виявив чоловіка, який просив милостиню поблизу Волинського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка», – йдеться у дописі.

«Інспектор вирішив допомогти людині з інвалідністю, адже на вулиці дощ, а чоловік сидів на мокрій бруківці в центрі міста. Однак той відмовився, сказавши, що не потребує допомоги, а милостиню просить, бо така у нього робота.

Тоді інспектор департаменту муніципальної варти Луцька вирішив викликати на місце події медиків, щоб вони оглянули, кремезного чоловіка без ноги. Однак і цього разу він відмовився», – розповідають муніципали.

«Тим часом, як тільки інспектор відійшов від «попрошайки», той почав вставати... на ноги. Неіснуюча нога враз виросла. Він зняв з неї дві ганчірки, якими вона була перемотана, та став тікати в сторону Центрального ринку», – повідомляє муніципальна варта.

«Лучани, будьте пильні, коли робите добрі справи та допомагаєте тим, хто цього справді потребує», – звертаються муніципали до мешканців Луцька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба йому було навішати лящів, от гнида...
Відповісти
А я йому трохи гролей дала...Аби не на горілку ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні