На заході України чоловік втратив 72 тисячі гривень: що сталося

0
На заході України чоловік втратив 72 тисячі гривень: що сталося
В Івано-Франківську 56-річний мешканець віддав шахраєві, який представився оператором мобільного зв'язку, понад 72 тисячі гривень.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Шахрай під виглядом оператора мобільного зв'язку зателефонував чоловікові та повідомив, що його сім-карта є неактивною і її потрібно перевипустити.

Тоді франківчанину надіслали смс із повідомленням начебто про зміну його сім-карти. Для підтвердження операції необхідно було ввести комбінацію цифр. Постраждалий, не запідозривши одразу шахрайства, ввів цифри. У результаті цього із його банківської карти зникли понад 72 тисячі гривень.

Після цього чоловік звернувся по допомогу до поліції. Правоохоронці своєю чергою нагадують громадянам та застерігають, як не потрапити на гачок до аферистів, які створюють нові й нові схеми видурювання коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні