--> Екс-нардеп пригрозив втопити Україну в крові за автокефалію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Екс-нардеп пригрозив втопити Україну в крові за автокефалію

1
-5
Екс-нардеп пригрозив втопити Україну в крові за автокефалію
Екс-нардеп України Ігор Марков, який втік до Росії, в ефірі пропагандистської передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" пригрозив, що Росія влаштує криваву баню, якщо Україна після отримання автокефалії почне забирати храми УПЦ МП.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Марков розпочав з того, що порадів окупації Криму Росією.

У якійсь момент присутній у студії український політолог Василь Вакаров, запитав у Маркова, громадянином якої країни він є, на що той відповів: – “Я — громадянин України і Росії. У мене два громадянства. А що ти думав, я почну відмовлятися? І ще раз подякую російській владі за те, що мені та моїм дітям надали громадянство”.

Після цього депутат-втікач почав впадати у істерику та вирішив згадати надання Україні томосу.

“Дайте нам, с*ка, тільки привід, із церквою! Ось дайте нам привід уже! Всі, хто туди зайдуть, питання тільки в одному: як сприйме світова спільнота — або миротворцями, або окупантами. Але нас назвуть в будь-якому випадку, ким би ми там не були, окупантами. По-іншому питання вирішитися в Україні не зможе. Ви ці 20 парафій, які Варфоломію пообіцяли, ви у кого їх забрати збираєтеся? У Філарета? Ні! Ви хочете у нас забрати! Ви хочете наші храми передати розкольникам, ви хочете наші лаври забрати! Ось тільки дайте привід — і кров’ю харкнете! Ось це вам точно обіцяю!” — розпалився неадекватний Марков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хряк.Чому не на Донбасі в лавах ДНР?Добре воювати чужими руками?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні