Приходько-політик зі скандалом пішла з прямого ефіру

6
-3
Приходько-політик зі скандалом пішла з прямого ефіру
Колишня співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно пішла у політику і долучилася до партії Юлії Тимошенко "Батьківщина", зі скандалом пішла з прямого ефіру "5 каналу", не витримавши незручних запитань.

Інтерв'ю з екс-співачкою проводила журналістка каналу Яніна Соколова, - передає 24Канал.

Ведуча ставила Приходько питання щодо її громадянської позиції, війни на Донбасі, Мінських угод тощо. Також, під час ефіру, журналістка часто ловила Анастасію на маніпуляційних заявах і завчених фразах.

Окрім того, коли Приходько не знала, що відповісти, їй активно підказували з-за кадру її супутники, що супроводжували екс-співачку на ефірі.

Наприкінці інтерв'ю, Соколова запитала артистку: "Як зрозуміти, чи буде брехати Юлія Тимошенко чи Анастасія Приходько, чи ні?". Новоспечена політикиня відповіла: "щоб це зрозуміти, потрібно людині повірити".

Після цього, в розмову жінок знову втрутився один зі супроводжуючих колишньої виконавиці. Чоловік за кадром влаштував перепалку з журналісткою, а політикиня встала і пішла, відмовившись продовжувати інтерв'ю.

Подробиці дивіться у відео.



Нагадаємо, наприкінці липня Анастасія Приходько заявила, що йде у політику. Зокрема, вона оголосила, що організовує новий суспільно-політичний рух разом з заступником командира Української добровольчої армії (УДА) та командиром 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрієм Гергертом.

Згодом з’явилася інформація, що співачка вирішила покинути сцену. Такий крок вона пояснила тим, що втомилася слухати, коли її називають неформатом, відтак вирішила приділити більше часу собі. Щоправда за деякий час Приходько приголомшила ще однією заявою – виявилося, що митскиня приєдналася до "Батьківщини" Юлії Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, ця мадам у своєму репертуарі. Пам'ятаю її ще з часів, коли вона собою взагалі нічого не являла (як, зрештою, і зараз). Зате гонору було і ви1бон1в - вагон! Нічого не змінилося за тих кілька десятків років...
Відповісти
є першою пОганью для країни! Це смерть розвитку, це продовження війни
Відповісти
Така ж йо...та як і савченко!і обидві трансвестити якісь
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/finansy/zarplata/kakaya-budet-zarplata-medsestry-v-ukraine-v-2020-godu.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/finansy/tarifnye-razryady-v-ukraine-2017.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-v-gorode-shhecin.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні