На концерті відомої української співачки пролунав вибух

0
На концерті відомої української співачки пролунав вибух
Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що просто під час її концерту вибухнув прожектор.

Про це виконавиця розповіла у своєму Instagram, передає ТСН.

Інцидент стався у місті Чигирин, Черкаська область, де артистка виступала 17 квітня. Знаменитість зізналась, що не на жарт перелякалася. Ба більше, Анастасія Приходько серйозно замислилася над тим, аби сходити до церкви, адже в її концертному турі "Холодно" стаються різні неприємні події.

"У мене під час концерту вибухнув прожектор…Що не день, то якісь пригоди. Треба до церкви! Дякую, Чигирине, за підтримку!" – поділилася артистка.

Співачка також розповіла, як їй даються концерти в Черкаській області. Анастасія Приходько говорить, що в Черкасах часто лунають сигнали повітряної тривоги. Виконавиця зізналась, що їй неабияк лячно, коли під час загрози обстрілів вона перебуває в незнайомому місці.

"У Черкасах так багато тривог. Я коли вдома, то не так хвилююсь. Коли я десь у незнайомому місті, то просто лячно", - зізналась виконавиця.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні