Волинські розвідники «вирахували» терориста

1
4
Волинські розвідники «вирахували» терориста
Відділ контррозвідки волинського СБУ зібрав матеріали, за якими бойовика терористичної організації «ДНР» засудили на 10 років.

Рішення про таке покарання прийняв Токмацький районний суд Запорізької області, - повідомляє прес-служба СБУ у Волинській облаті.

Контррозвідка встановила, що у вересні 2014 року мешканець Амвросіївського району Донецької області приєднався до незаконних збройних формувань.

Перебуваючи у складі бандформування він брав участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції поблизу села Біла Кам’янка Старобільського району Донецької області.

Згодом обіймаючи «посаду командира взводу» зловмисник організовував незаконні спостережні пункти бойовиків, а також здійснював підготовку «підлеглих».

Суд визнав учасника угруповання винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-1 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Початок терміну відбування покарання обчислюватиметься з дня його затримання та приведення судового вироку до виконання. Засудженого оголошено в розшук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер
Осталося тiльки його знайти
Ну, чи вiн сам вас знайде
Тодi не зовсiм супер
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні