У Ковелі лікарні отримали обладнання на 25 тисяч доларів. ВІДЕО

0
8
У Ковелі лікарні отримали обладнання на 25 тисяч доларів. ВІДЕО
У лікарні ковельського територіального медичного об'єднання передали майже 300 пристроїв, вартістю 25 тисяч доларів.

Кажуть, що за допомогою такого сучасного обладнання зможуть вести усю документацію не на папері, а у спеціальних електронних інформаційних системах, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Обладнання, яке ми отримали в 2017 році, уже працює в повному обсязі. Цим питанням ми закриваємо, фактично, те, що кожен лікар, який працює на первинці і який виконує програму “Волинькард”, матиме електронний доступ в мережу", - розповів Головний лікар ЦПМСД м. Ковеля Олег Кубай.

Комплект включає не лише комп'ютер чи ноутбук з ліцензійним програмним забезпеченням. Сюди ще обов'язково входять принтер та сканер. Загальна вартість обладнання - близько 25 тисяч доларів.

"Це зроблено, щоб наші лікарі вже відходили від паперового ведення пацієнтів і переходили в електронний, що набагато зручніше як для пацієнтів, так і для лікарів. Надіємося, що завдяки комп'ютерам та супутній техніці, яку ми закупили в рамках нашого проекту, а самі медичні заклади теж себе забезпечували, а також інформаційних систем, які вони працюють, наша медицина буде більш ефективна", - зазначила консультантка субпроекту Світового банку Марія Адамчук.

Обладнання в медзаклади передали в рамках проекту Світового банку. Його реалізовують на Волині вже протягом декількох років.

Цьогоріч, після проведення усіх тендерів та підписання угод, врешті приступили до закупівлі та передання обладнання в поліклініки Волині. До слова, передають не лише комп'ютери, а й інше медичне устаткування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні