Коли «Луцьктепло» віддасть 23 мільйони боргу

3
-2
Коли «Луцьктепло» віддасть 23 мільйони боргу
ДКП «Луцьктепло» та ТзОВ «Тепелен» досягли порозуміння щодо стягнення заборгованості.

Про це йшлося у понеділок, 20 серпня, під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, – пише інформаційне агентство ВолиньPost.

В.о. начальника юридичного відділу ДКП «Луцьктепло» Ольга Божкова нагадала, що рішенням господарського суду стягнули 20 мільйонів із «Луцьктепла» на користь ТзОВ «Тепелен» через борги. Заборгованість є дуже великою і «Луцьктепло» зверталося щодо відстрочки виплати заборгованості.

Станом на сьогодні з ТзОВ «Тепелен» досягли консенсусу і укладуть мирову угоду до 2022 року, аби з «Луцьктепла» примусово не стягували гроші та не арештовували рахунки.

«Сьогодні заборгованість складає 23 мільйони гривень. Її виплату розстрочать на 52 календарні місяці по 230 тисяч на «неприбуткові» місяці, в інші – по 690 тисяч», – повідомила Ольга Божкова.

Натомість «Луцьктепло» має подати графік виплати боргу до сесії міської ради та проінформувати депутатів щодо подальших господарських відносин із власником котельні на Карбишева.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
панове журналісти. Читайте текст перед тим як публікувати. За вашим поданням матеріалу
20 серпня - неділя, а тоді сьогодні яке число - понеділок 20а серпня? Далі пишете, що рішенням суду стягнуто 20 млн, залишок, про який досягнуто домовленості укладення мирової угоди чомусь уже 23млн. Фактично ж рішення суду на суму більше 28 млн, із яких більше 5 стягнуто у примусовому порядку із стягненням 10 відсотків виконавчого збору. Укладення мирової угоди забезпечить заощадження 2,3 млн. на виплаті виконавчого збору, а це суттєва сума для громади взагалі і для комунального підприємства зокрема. Крім цього, укладення мирової угоди та затвердження її судом забезпечить закінчення виконавчого провадження та зняття арешту із коштів, що забезпечить стабільність у роботі підприємства.



Відповісти
але приємно, що хоч якесь виправлення внесено - зведено день тижня із датою.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-veresni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/kogda-povysyat-pensii.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/pravoslavnij-kalendar-na-2017-rik-dlya-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/oznajomcho-piznavalnij-tur-do-polshhi-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні