У Луцьку узбек-п’яничка тероризує сім’ю. ФОТО

5
4
У Луцьку узбек-п’яничка тероризує сім’ю. ФОТО
Переполох у луцькому гуртожитку на проспекті Відродження,49а стався у ніч на суботу: нетверезий глава сімейства кинувся битися до власного сина, після чого той викликав поліцію.

Виявилося, ініціатором дебошу став чоловік на ім’я Рішад. Він – узбек за національністю, у Луцьку живе з 1989 року, повідомляє власкор Волинь24. Тут одружився на лучанці, у них троє дорослих синів.

Дружина померла. Двоє з синів не працюють і полюбляють випивати разом з батьком. Той підпрацьовує на будівництві.

Молодший син на ім’я Тимур вивчився на художника, і наразі заробляє цим ремеслом. І водночас потерпає від недолугої рідні.

Того вечора батько знову напився – і став чіплятися до сина з вимогою віддати йому гроші. Той не виримав – і викликав поліцію. Написав заяву, що потерпає від домашнього насилля.

Рішад не хотів заспокоюватися – то кричав на поліцейських, а в якийсь момент навіть намагався вихопити в одного з правоохоронців зброю. Його мусили покласти “мордою в підлогу”.

Чоловіка перевірили на вміст алкоголю. Виявилося, у нього – 1,76 проміле. Якщо його син не передумає і не забере заяву – Рішаду загрожує штраф і виправні роботи.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повиходять заміж за казна-що ,і потім проблем купа
Відповісти
До чого тут заміж??Мало неадекватів є серед українців? Бидло має відповідати за свої вчинки передо законом!
Відповісти
Українські чоловіки бувають гірші за базарних бабів! Можуть знущатися з беззахисної дівчини,жінки,сестри, брехати,виправдовуючи себе,щоб скомпроментувати когось,тобто жінку,....Таких чоловіків треба ставити на своє місце-сплатити штраф в розмірі 50 тис,гривень..і відпрацювати на шахті без оплати...
Відповісти
Мордою в підлогу??? "Журналісти", Ви серйозно??? Про етику журналіста Ви нічого не чули?
Відповісти
для цих пту-шних писак, то нормально, бидло стиль - типово. журналістів-професіоналів в Україні - одиниці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні