У Луцьку будинок залило нечистотами. ФОТО

1
3
У Луцьку будинок залило нечистотами. ФОТО
У Луцьку на вулиці П'ятницька Гірка, 19 будинок залило нечистотами.

Подія трапилася ще в суботу, 9 червня.

За словами місцевих, "Луцькводоканал" прочищав труби, які забились, і перекрив каналізацію по усій вулиці. В той самий час місцеві продовжували зливати нечистоти. Як наслідок, усі фекалії, які не могли потрапити у злив, опинились у підвалі будинку Володимира Сеника.

Шлаку було настільки багато, розповідає Володимир, що він переливався через унітаз. Чоловікові затопило ванну та ще дві кімнати. Аби нечистоти не затекли у решту будинку, двері попідпирали ковдрами та покривалами.

Уся сім'я уже третій день намагається впоратись із наслідками. У коридорі відірвали підлогу, у двох кімнатах зняли ламінат, його зараз просушують на вулиці. Щодо підвалу, то звідти і досі вибирають нечистоти, які виносять у спеціальні бочки на подвір'ї.

Місцеві кажуть, що це уже третій раз, коли їх затопило нечистотами. Вперше такий інцидент трапився ще два роки тому у переддень Великодня.

Поки ситуацію у КП "Луцьководоканал" не коментують.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кидають в унітаз сміття , а потім жаліються що каналізація забилася. " Вперше такий інцидент трапився ще два роки тому у переддень Великодня. " Це говорить про те , що хазяйки накидали в труби залишки приготувань, їжі. Тепер перед вихідними ситуація повторилася.Хто ж тут винний?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні