Рішення політичне, а не юридичне, - адвокат про скандал з парковкою «Променя»

3
2
Рішення політичне, а не юридичне, - адвокат про скандал з парковкою «Променя»
Виконавчий комітет Луцької міської ради не може в односторонньому порядку розривати договір між міським басейном та підприємством «Проміньпарксервіс», завдяки якому РЦ «Промінь» отримав парковку.

Таке рішення виконавчого комітету – привід звернутись до суду, - каже адвокат Артур Мартиросян.

Нагадаємо, у п’ятницю, 18 травня, виконавчий комітет Луцької міської ради в односторонньому порядку розірвав договір між міським басейном та підприємством «Проміньпарксервіс». Через це останнє може втратити парковку.

У РЦ «Промінь» назвали рішення політичним тиском. Водночас адвокат Артур Мартиросян переконує – виконавчий комітет не має права розривати договір, якщо у ньому прописано, що розірвати його можна лише за згодою обох сторін.

«Таке рішення виконавчого комітету - максимум підстава для звернення до суду з позовом про розірвання договору. Це те ж саме, що я куплю в магазині хліб, з'їм його, а потім прийду і скажу - договір про купівлю хліба я розриваю і попрошу відати гроші. Ну, а хліб я не поверну - бо з'їв», - зауважив правозахисник.

«Міська рада очевидно отримувала кошти за оренду. І те, що зараз її не влаштовують умови цієї оренди - не підстава для розірвання договору. Бачили очі, що купують. Думаю, «Промінь» оскаржить в суді рішення виконкому. Є всі юридичні підстави для його скасування. Рішення швидше не юридичне, а політичне», - додав він.

Нагадаємо, політолог Антон Бугайчук вважає, що з допомогою парковки «УКРОП» тисне на Андрія Покровського, щоб перетягнути на свій бік. Це пов’язано з можливим відкликанням п’яти депутатів міської ради та втратою «УКРОПом» більшості у раді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Артур,який хліб? Що ти мелеш?!
Відповісти
Скандали, інтрігі, расслєдованія. Як ви за*бали ділити буханець. Петрочук з лисим, на вихід з можновладців і стриб в кайданки. Вам нераді.
Відповісти
Коли зрізали дерева і нищили там траву ніякого скандалу не було
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні