У «Промені» відповіли на закиди Поліщука щодо парковки

3
1
У «Промені» відповіли на закиди Поліщука щодо парковки
У РЦ «Промінь» відповіли на коментар радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука щодо парковки.

Про це повідомляє Конкурент.

Нагадаємо, виконавчий комітет Луцької міської ради в односторонньому порядку розірвав договір між міським басейном та підприємством «Проміньпарксервіс» і тим самим – намагається відібрати парковку в розважального центру «Промінь».

Як передає ІА Волинські новини, посадовець стверджує, що розірвання в односторонньому порядку договору про співпрацю між школою плавання та товариством «Проміньпарксервіс» – повністю обгрунтоване.

«Придумали хитрий договір, який винесли на виконком, який тоді теж із великим скандалом проходив. І на сьогоднішній день Андрій Покровський як власник цієї парковки отримує 20 гривень за годину з однієї машини, натомість місто не отримує нічого, тому що ця земельна ділянка належить нашому басейну», – зазначив Ігор Поліщук.

Проте радник сам підкреслив, що парковка, яку влада відібрала у «Променя», знаходиться на комунальній земельній ділянці, яка перебуває на балансі Луцького плавального басейну, який також в бюджет не платить.

Як розповіли в РЦ «Промінь», завдяки співпраці з «Променем» басейн отримав паркомісця, яких він ніколи не мав, 5 карток для безкоштовного паркування працівників спортшколи на будь-який час біля розважального центру та дитячий і спортивний майданчики.

Там зазначають, що співвласник «Променя» Андрій Покровський не отримує з кожного автомобіля 20 гривень, оскільки перші 2 години взагалі безкоштовні, а вартість паркомісця з 7:00 до 23:00 – 10 гривень. 20 гривень потрібно платити лише у нічний час.

Свого часу за укладання договору між басейном і «Променем» щодо облаштування парковки проголосували 15 з 16 членів виконавчого комітету. Утримався лише представник «Народного контролю» Олег Бондарук, який є соратником Павла Данильчука, якого Поліщук звинувачує у відпрацьовуванні грошей Покровського.

Сам Поліщук підписував зміни до додатку цього договору, відповідно до яких було збільшено територію парковки біля басейну, а також змінено місце облаштування дитячого та спортивного майданчиків.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покровський-потенційний кандидат на міського голову з шансом перемогти набагато більшим ніж в Поліщука. От укроп і намагається чмирити опонентів такими дешевими випадами.
Відповісти
Ну і порівняли!
Відповісти
Шановний укроп купіть вже свому малому бритву і навчіть нею користуватися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні