--> Через парковку «Променя» УКРОП тисне на Покровського, - політолог | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через парковку «Променя» УКРОП тисне на Покровського, - політолог

1
3
Через парковку «Променя» УКРОП тисне на Покровського, - політолог
Політолог Антон Бугайчук вважає, що луцька влада хоче забрати парковку в РЦ «Промінь», аби схилити на свій бік депутата Андрія Покровського, за сумісництвом – інвестора розважального центру.

Про це він пише у блозі на «Волинь24».

Нагадаємо, у луцькій мерії хочуть в односторонньому порядку розірвати договір про співпрацю між школою плавання та товариством «Проміньпарксервіс». Співпраця полягає в облаштуванні спільної парковки. В РЦ «Промінь» назвали такий крок політичним тиском.

Своєю чергою політолог Антон Бугайчук вважає, що таке рішення пов’язане з можливим відкликанням п’яти депутатів міської ради.
Зауважимо, Верховний Суд України визнав незаконним рішення Луцької міської виборчої комісії щодо припинення процесу відкликання 5 депутатів Луцької міської ради. Тож з мерії можуть відкликати депутатів Євгена Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна.

«Справа у тому, що партія “Укроп” вирішила за рахунок тиску на бізнес залучити на свій бік депутата Луцької міськради Андрія Покровського напередодні можливого відкликання 5 депутатів із своєї більшості. Для збереження доступу до влади вже внесли зміни в регламент та “завербували” депутата Андрія Авраменка», - зазначає експерт.

На його думку, такий спосіб тиску може бути ефективний, бо без зручних паркомісць в “Промені” буде важче доставляти продукти, обладання, підвозити людей на концерти і просто залишати автомобілі відвідувачів.

«Відповідно, менше відвідувачів - реконструкція РЦ окупиться Покровському значно пізніше. А якщо політичний тиск продовжиться, можливо взагалі не окупиться», - додав він.

«У п’ятницю, 11 травня у Луцьку територіальну виборчу комісію прийшов лист із рішенням Верховного Суду України, який поновлює боротьбу за відкликання 5 депутатів з Луцької міської ради. Якщо їх таки відкличуть, партія “Укроп” може втратити основні важелі вливу у раді, бо у них в “обоймі” лишаються лише 18 штиків, а для прийняття рішень потрібно 22», - пише Антон Бугайчук.

«Якщо ви дивилися серіал “Картковий будинок”, в цій історії не побачите нічого нового. Це наша “Карткова халабуда”, яку намагається збудувати у Луцьку владна команда. Хтось скаже, що опозиція “така сама”, проте я особисто у їх роботі не бачив такої нахабності та безкомпромісності», - резюмував політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тій корумпованій владі вже недовго
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні