Луцький центр зайнятості взяв участі у ярмарку науки*

0
2
Луцький центр зайнятості взяв участі у ярмарку науки*
Майже три тисячі вакансій може запропонувати Луцький міський центр зайнятості. Також у рамках діяльності центрів кар’єри для фахівців проводять семінари, навчання, тренінги, екскурсії, презентації від роботодавців.

Про це розповідали представники Луцького центру зайнятості для студентів СНУ імені Лесі Українки у рамках фестивалю «ЯрФест – 2018».

За словами працівниці сервісу Тетяни Мов’як, на сьогоднішній день служба зайнятості крокує у ногу з часом і не відстає від сучасного життя.



«У нас є інноваційні новинки, які зацікавлять і молодь, і шукачів роботи. Послуги, які ми запропонуємо, – унікальні. Можна відмітити відеорезюме, відеовакансія, електронний кабінет роботодавця – це все запроваджено лише нашою службою», - розповідає Тетяна.

Молодим людям запропонують пройти тестування, отримати профорієнтаційні послуги від фахівців центру.

«Взяли участь у фестивалі тому, що тут багато провідних роботодавців нашої області, а центр зайнятості є золотою серединою між потенційним роботодавцем та майбутнім працівником», - резюмує Мов’як.



Нагадаємо, що директор центру зайнятості у Луцьку Роман Романюк розповів ТОП-3 основних поради, як знайти роботу своєї мрії.

ТОП-3 ПОРАДИ ВІД РОМАНА РОМАНЮКА, ЯК ЗНАЙТИ РОБОТУ СВОЄЇ МРІЇ

1.Для того, аби робити те, що ти любиш, найкраще розпочати підприємницьку діяльність. Реалізувати свої мрії, плани, цілі. Ризикнути та впевнено іти до своєї мети.

2.Звернутись за допомогою до надійних друзів, партнерів та обласного Центру зайнятості, де підкажуть, допоможуть та вкажуть потрібний шлях.

Ми проводимо круті семінари для майбутніх підприємців. На мою думку, аби працювати в задоволення, потрібно передусім мати відповідальність перед самим собою. Хочеш бути успішним - працюй більше. Все в твої руках.

3.Ніколи ні перед чим не опускати руки. Людина успішна тоді, коли діє та працює. Коли ти крутиш педалі - рухаєшся, коли зупиняєшся – падаєш. Маленькими, але впевненими кроками йти до своєї мрії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні