«Хочеш бути успішним - працюй більше», - Роман Романюк

0
4
«Хочеш бути успішним - працюй більше», - Роман Романюк
Для студентів Луцького НТУ провели Ярмарку професій у рамках якої директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповів для молоді про перспективи роботи в Україні та можливість створення власного бізнесу.

На ярмарку були присутні представники великих компанії, які запрошують на роботу активну та цілеспрямовану молодь. Зокрема, це такі підприємства як ТМ «Едельвіка», «Модерн Експо», «Пакко», тощо.






Як розповідає ректор політеху Петро Савчук завдяки відкриттям нових можливостей з’являються робочі місця, а такі установи, як Центр зайнятості допомагають молоді знайти свою професію.




Роман Романюк закликає молоде поколонні не боятись відкривати власну справу.

«Ми хочемо запропонувати вам платформу, яка наділена для того аби студенти зрозуміли, що таке ринок праці, які є вакансії. Дати інформацію, аби ви вже сьогодні скористались нашими послугами. Наша мета розпочати з вами спільну співпрацю», - каже Романюк.



Директор стверджує, що на сьогоднішній день Центр зайнятості - це сучасна сервісна служба.

«Часто звучить назва – біржа праці. Ні! Помер Радянський Союз, а разом з ним і біржа. Сучасна, крута, прогресивна служба – це і є Центр зайнятості».

Майже три тисячі вакансій по Волинський області може запропонувати сервісна служба. Також, у рамках діяльності центрів кар’єри для фахівців проводять семінари, навчання, тренінги, екскурсії, презентації від роботодавців.



ТОП-3 ПОРАДИ ВІД РОМАНА РОМАНЮКА, ЯК ЗНАЙТИ РОБОТУ СВОЄЇ МРІЇ

1.Для того аби робити те, що ти любиш найкраще розпочати підприємницьку діяльність. Реалізувати свої мрії, плани, цілі. Ризикнути та впевнено іти до своєї мети.

2.Звернутись за допомогою до надійних друзів, партнерів та обласного Центру зайнятості де підкажуть допоможуть та вкажуть потрібний шлях.

Ми проводимо круті семінари для майбутніх підприємців. На мою думку, аби працювати в задоволення потрібно передусім мати відповідальність перед самим собою. Хочеш бути успішним - працюй більше. Все в твої руках.

3.Ніколи не перед чим не опускати руки. Людина успішна тоді, коли діє та працює. Коли ти крутиш педалі - рухаєшся, коли зупиняєшся – падаєш. Маленькими, але впевненими кроками до своєї мрії.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні