У Луцьку поменшало грабежів, крадіжок та аварій

1
-5
У Луцьку поменшало грабежів, крадіжок та аварій
У Луцьку менше повідомляють про кримінальні правопорушення.

Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

За 4 місяці 2018 року зареєстрували 1741 повідомлень про кримінальні порешення. Це на 13,9% менше, ніж за цей період 2017 року - 2022 повідомлення.

За перші 4 місяці 2018 року кількість зареєстрованих грабежів знизилась на 37,8%, незаконних заволодінь транспортними засобами –на 7,14%, крадіжок – на 24%, ДТП з потерпілими – на 24%. Однак зросла кількість злочинів, пов’язаних зі зброєю та вибухівкою: 23 повідомлення проти 11 за цей період минулого року.

«Кількість нарядів збільшилась, злагоджено працюють усі підрозділи поліції, більше затримуємо «за гарячими слідами». Патрульна поліція закриває майже 50% звернень громадян, адже прибуває першою на виклик. Результат дає цілодобове патрулювання містом – кількість аварій з потерпілими зменшилась», - прокоментував дані керівник Управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто стали менше реєструвати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні