Інтернет-реклама: вигідне вкладання коштів

0
7
Інтернет-реклама: вигідне вкладання коштів
Інтернет-реклама останнім часом б'є усі рекорди свого прогресу. Все більше і більше компаній витрачають засоби на рекламу в інтернеті. Все більше об більше засобів йде на тугіше інтернет-рекламу.

Чи треба витрачати гроші на рекламу в інтернеті, і взагалі чи потрібна, чи актуальна, чи ефективна, зараз реклама в інтернеті.

Як повідомляють різні джерела, інтернет-реклама в штатах склала $7, 3 млрд. Згідно з опублікованими даними IAB – Interactive Advertising Bureau і PwC – PricewaterhouseCoopers, ця сума на 23% більше в порівнянні з аналогічним періодом за минулий рік.

Реклама в інтернеті продовжує рости великими темпами, і не в США, але і в інших країнах, в Україні у тому числі. Як сказав Девід Сільверман, партнер PricewaterhouseCoopers, інтернет-реклама «росте з динамічною енергією».

Зараз в Україні, реклама в інтерні розвивається величезними темпами, і вже багато компаній України не проводять свої рекламні компанії без її підтримці в інтернеті.

Найголовніше і безперечно перевага інтернет-реклами являється її ціна, яка значно менше, ніж інші види реклами. Але заощадити можна навіть на цій рекламі. Навіщо платити більше?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні