Контекстна реклама, як ефективний інструмент

0
-9
Контекстна реклама, як ефективний інструмент
Сучасне життя людини важко уявити без реклами - рушійної сили торгівлі, своєрідної пропозиції певного товару чи послуги, засобу приваблення клієнта.

Мережа Інтернет - це рекламне середовище глобального масштабу, за допомогою якого торгівельні компанії та фірми намагаються запропонувати покупцю свій “товар” і залучити щораз більше клієнтів.

Стрімке зростання аудиторії Інтернету і поява нових ефективних рекламних носіїв зумовили до виникнення та росту ринку Інтернет - реклами.

Одним із найпоширеніших видів реклами у Всесвітній мережі є контекстна реклама - рекламне повідомлення, яке розміщується на сторінках видачі пошукових систем чи тематичних майданчиках відповідно до запиту, заданого користувачем.

Контекстна реклама демонструється виключно тим користувачам, які цілеспрямовано шукають інформацію за запитом. Найбільш ефективним різновидом контекстної реклами є реклама в результатах пошуку пошукових систем, адже користувач шукає необхідну інформацію і відповідно більш мотивований до здійснення покупки Вашого товару або замовлення Вашої послуги.

Зауважимо, що контекстна Інтернет реклама є одним із перспективних напрямків просування сайтів; вона є найшвидшим та найбільш надійним засобом залучення цільових покупців на сайт, тобто важливим інструментом Інтернет - маркетингу.

Переваги контекстної Інтернет - реклами:

1. Спрямованість - охоплює максимальний обсяг цільової аудиторії.

2. Таргентинг - дозволяє демонструвати контекстну рекламу лише тій частині аудиторії, яка відповідає заданим параметрам.

3. Швидкість - миттєва видимість у видачі пошукової системи, можливість швидкої зміни рекламного повідомлення.

4. Економічність - можливість рекламодавця самому виділяти та регулювати денний бюджет реклами в Інтернеті.

5. Прозорість - здійснення оплати виключно за результат, за конкретні переходи на сайт, а не за кількість показів.

6. Вимірність - можливість визначення ефективності та прибутковості реклами в Інтернеті за допомогою систем статистики.

7. Масштабність - значні розміри аудиторії в пошукових системах.

8. Гнучкість та керованість - можливість в будь - який момент вносити корективи, обмежувати денний бюджет, демонструвати оголошення в певні дні або в заданий час.

9. Ненав’язливість - така Інтернет - реклама не викликає роздратування.

10. Зручність використання - можливість експериментувати з різними текстами рекламного оголошення.

Зауважимо, що контекстна Інтернет - реклама є одним із найбільш дієвих способів залучення клієнтів в Інтернет - магазини. При правильно проведеній кампанії з реклами Інтернет - магазину постійні відвідувачі з’являються майже миттєво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні