Багатодітна мама з Волині 6 років бореться з раком

1
2
Багатодітна мама з Волині 6 років бореться з раком
40-річній волинянці Любові Ганайчук з Турійського району 6 років тому поставили діагноз Лімфома Ходжкіна (рак лімфатичної системи).

У четвер, 10 травня жінка мала проходити черговий курс хіміотерапії, однак не поїхала через брак коштів. Про це повідомила речниця патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук у Фейсбуці.

Нагадаємо, перші симптоми хвороби з’явилися після народження найменшої донечки 2012 року. Направили на томографію, виявили збільшення лімфовузлів, після томографа зробили біопсію та встановили діагноз - лімфома Ходжкіна. Тоді почали лікувати хіміотерапією, жінка пройшла чотири курси ПХТ по схемі АБVД, після цього знову томографія, негативна динаміка. Провели ще два курси ПХТ по схемі ESHAP, контрольний томограф показав незначну позитивну динаміку.

"На «хімію» в місяць іде приблизно 10 тисяч. Її пенсія – 1600 гривень, зарплата чоловіка – десь 2000 гривень. Донечки – дві неповнолітні, одна повнолітня (заміжня), одна – малесенька зовсім", - йдеться у дописі .

Спеціалісти кажуть, що через вік жінці не можуть зробити операцію з пересадки кісткового мозку, тому єдиний вихід – курси хіміотерапії.

Після оприлюднення в ЗМІ у жовтні 2017 року інформації про хворобу жінки вдалось назбирати коштів і пройти курси, стало легше, почала рухати кінцівками і навіть ставати на ноги.

Усі небайдужі можуть допомогти жінці, переказавши кошти на картку ПриватБанку: 4149 4991 0412 1163 (Ганайчук Любов Миколаївна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тримайтеся, все буде добре! Рак виліковний! Головне - бажання жити і віра в краще!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні