ТОП-3 компаній, які подбають про освіту за кордоном*

5
-2
ТОП-3 компаній, які подбають про освіту за кордоном*
Наближається кінець навчального року. Сім’ї випускників стоять перед одним із найважливіших виборів у житті: як правильно обрати фах та навчальний заклад.

Ті, хто хоче вступати до закордонних ВНЗ, мають ще більше запитань. Адже перед студентом відкриються не тільки нові виклики та культурні середовища, а й чимало побутових та правових проблем.

Щоб не розгубитися у вирі порад, спеціалісти радять звертатися до відповідних компаній. Там і пораду дадуть, і фахово проконсультують, і допоможуть у майбутньому.

Ми зібрали підбірку ТОП-3 фірм, які займаються освітнім консультуванням.

«МУДРА» ДОПОМОЖЕ ПРАВИЛЬНО ВИЗНАЧИТИ ЦІЛІ І СПЛАНУВАТИ КАР’ЄРУ



Компанія «Мудра» допомагає уникнути помилок та пропонує комплекс послуг від кар’єрного планування та підбору навчальної програми до психологічної підтримки та супроводу студентів під час навчання.
Експерти компанії наголошують на тому, що зарахування у заклад вищої освіти – це лише перша сходинка на шляху до успіху.

Повноцінна самореалізація в житті – ось до чого повинна прагнути людина й компанія, яка допомагає обирати навчальний заклад. Адже навчання за кордоном – це великі інвестиції: коштів та часу. Прикро, коли люди вкладають свої зусилля, час та гроші не в ту справу. Прикро, коли вони йдуть хоч і протуреним, але не своїм шляхом і збиваються на півдорозі.

Компанія «Мудра» займається освітнім консультуванням щодо ВНЗ у Німеччині, Великобританії, Нідерландах, Ірландії, Італії, Іспанії, Канади, США, Китаю, Кіпру, Чехії, Швейцарії та Малайзії.

Контакти:

Телефони: (044) 499 115 0, або 098 115 115 0 (за цими номерами ви можете отримати безкоштовну консультацію з будь-яких питань освіти за кордоном).

За посиланням https://mudra.ua/ua/contacts/ ви також можете поставити свої запитання.
Е-mail ask-me@mudra.ua.

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ «ЕUROVISTA» ПОДБАЄ ПРО ВСТУП У ВНЗ ПОЛЬЩІ



Освітня програма західного регіону компанії "EuroVista» пропонує абітурієнтам консультації про спеціальності та умови навчання у ВНЗ Польщі, підбір навчального закладу та програми навчання. У компанії оцінять шанси на вступ, допоможуть перекласти необхідні документи та провести їх апостилізацю.

Також там подбають про зарахування до навчального закладу, візовий супровід та супровід студентів під час навчання. У компанії надають інформаційну підтримку на початку та протягом навчання, допомагають у підборі житла, медичного страхування студентів за кордоном, бронювання квитків. А ще – консультують щодо профорієнтації та планування кар’єри.

Щоб вступити у ВУЗ Польщі, потрібно зробити лише 5 кроків, усе інше довірте компанії EuroVista:

-оберіть з нашою допомогою ВУЗ і заповніть анкету;

-приїдьте до нас в офіс і укладіть договір на вступ до навчального закладу;

-зберіть необхідний список документів для вступу до обраного ВУЗу Польщі;

-вивчіть польську мову на рівні В1;

-оформить студентську візу.

Усвідомлення мети — це половина успіху. Все інше довірте нам, і освіта за кордоном стане для вас реальністю.

Контакти:

Телефони: 050 135 45 94; 093 001 83 92; 068 582 30 66.

Більше інформації за посиланням. Е-mail: eurovistasl@gmail.com
Адреса: 43025, м. Луцьк, вул. Даргомижського, 7, оф. 1

У «ЮНЕКО ГРУП» ПРАЦЮЮТЬ З ДЕРЖАВНИМИ ТА ПРИВАТНИМИ ПОЛЬСЬКИМИ УНІВЕСИТЕТАМИ



Компанія ЮНЕКО ГРУП уже 8 років допомагає українцям стати студентами кращих ВУЗів Польщі. Їх відмінністю від інших компаній, є те – що працюють як з державними, так і приватними університетами.

«Пропонуємо вступ «під ключ», завжди підбираємо найкращі, та найменш затратні з можливих варіантів вступу, - кажуть у компанії».

Абітурієнтам у компанії радять визначитися з умовами здобуття освіти: платна або безкоштовна формою навчання та своїм статусом: іноземець, власник карти поляка, карти сталого побуту. Далі - зі спеціальністю, містом навчання та закладом.

Наступним кроком після вибору ВНЗ та спеціальності є підготовка та подання до університету повного пакету документів, необхідних для вступу з чітким дотриманням хромонограму та сплата вступного або реєстраційного внеску (що не повертається).

А далі, все ще простіше, - слід дотримуватися наданих вказівок та чекати на рішення рекрутаційної комісії. Якщо ви обрали навчання в великих, студентських містах, для прикладу як Варшава, Вроцлав, Краків, Щецин, потрібно заздалегідь потурбуватися про бронювання місця в гуртожитку чи квартири. Також варто перед посадкою на навчання виготовити студентську візу.

Якщо ви звернетесь у компанію «ЮНЕКО ГРУП», всі клопоти пов’язані зі вступом, поданням документів до ВУЗу, бронюванням місця проживання, візовою підтримкою і т.д. спеціалісти компанії візьмуть на себе.

Освіта в Польщі - це реально, просто та доступно для кожного українця, якщо співпрацювати з професіоналами.

Контакти:
Телефони: ( 099) 795 67 71, (066) 88 55 659, (096) 122 90 70, (093) 434 88 05.

Більше інформації за посиланням unekostudy.com
Адреса: м.Луцьк, вул.Винниченка 65, оф.22
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країні потрібні робочі спеціальності,а не офісні працівники!
Відповісти
Для чого країні стільки офісних працівників?
Відповісти
А де навчають робочим спеціальностям?
Відповісти
З вищою освІтою працювати штуратуром у Польщі ?
Відповісти
не обов'язково з вищою, можна і з середньою спеціальною
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні