--> «Є люди, які на субсидії не заслуговують», - Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Є люди, які на субсидії не заслуговують», - Гунчик

2
10
«Є люди, які на субсидії не заслуговують», - Гунчик
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик вважає, що монетизація пільг покаже, кому дійсно вони потрібні, а хто – може обійтись.

Про це посадовець заявив у понеділок, 19 березня, під час оперативної наради.

Нагадаємо, Кабмін запровадив монетизацію пільг на проїзд. Тепер кошти на пільгове перевезення не нараховуватимуться перевізникам, а видаватимуться пільговикам.

Зі слів голови ОДА, кошти на монетизацію пільг закладають в обласний бюджет.

«Це величезний крок вперед, тому що про це говорили років з десять. Це робили вже по твердому паливу, були спроби по електроенергії, активно готується питання по монетизації субсидій», - наголосив Володимир Гунчик.

«Є люди, які не заслуговують цих субсидій, бо вони мають статки. А є люди, які дійсно потребують їх. Це несправедлива система», - переконаний посадовець.

Він вважає, що найкращий варіант – дати можливість людям розраховуватись живими коштами, бо зараз субсидії нараховують з затримками, що створює проблеми підприємствам.

«Монетизація пільг – це відхід від системи неправильно нарахованих пільг. Бо є людина, яка живе в далекому селі, користується пільгами, але вона ніколи не користується транспортом, а витрати то на неї йдуть. А монетизація покаже, наскільки їй потрібні ці кошти», - резюмував голова ОДА.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слушна думка, але... пізно
Відповісти
Пенсіонер сказав!!!))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні