--> ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити страхування* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити страхування*

0
-4
ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити страхування*
Поліс ОСЦПВ - це обов'язковий вид страхування. Страховка поширюється не на сам транспортний засіб, а на відповідальність водія: поліс захищає кошти власника авто від незапланованих витрат в результаті ДТП, яка трапилася з його вини. Упродовж 2017 року такою можливістю скористалося більш ніж 7 тисяч волинян.

“Якщо власник полісу автоцивілки внаслідок ДТП пошкодив чужий автомобіль чи завдав шкоди чиємусь здоров'ю, страхова компанія відшкодує збитки. У випадку пошкодження транспорту чи іншого майна збитки будуть відшкодовані у сумі до 100 тисяч гривень. Якщо ж завдано шкоди здоров'ю, компенсація буде вдвічі більшою”, - розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Поліси “автоцивілки” користуються заслуженою популярністю серед клієнтів ПриватБанку. Протягом минулого року їх оформили 7677 волинських автовласників.

Придбати поліс ОСЦПВ можна у будь-якому відділенні банку всього за кілька хвилин. Окрім того, клієнт може самостійно оформити поліс в Інтернет-банку Приват24. До того ж, при онлайн-замовленні страховки передбачена безкоштовна доставка в зручне для клієнта місце. Для водіїв-пенсіонерів діють знижки – 50 % від вартості полісу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні