Антивірус, Автоцивілка і КАСКО від ARX: застраховані волиняни отримають 25 тисяч*

0
0
Антивірус, Автоцивілка і КАСКО від ARX: застраховані волиняни отримають 25 тисяч*
Виплати українських страхових компаній по ОСАГО та КАСКО за 2019 рік перевищили 5 млрд грн — чимала сума, що збережена для українських сімей. Волинянам пропонують подбати про свій захист та здоров’я та ознайомитись із пропозиціями страхової компанії ARX.

4 Автоцивілки + Антивірус



Всі 5 продуктів компанії для страхування «Автоцивілка» включають подарунок: програму «Антивірус», по якій застрахована особа отримує до 25 тисяч грн на лікування і тести в разі захворювання на пневмонію будь-якої етіології, включаючи атипову і викликану COVID-19.

У разі фатального результату родичі отримують до 200 тисяч гривень компенсації.

Страхова компанія розробила 4 програми «Автоцивілки»:

- звична паперова страховка;
- супершвидка онлайн (оформляється за 7 хв.);
- економна «Все включено» (максимальне страхове покриття і страховка КАСКО на авто в комплекті);

- добровільна зі збільшенням страхового покриття до 1 млн грн.

Програми розраховані на водіїв з різним стажем водіння, на бюджетні та авто преміум-класу. Всі поліси відразу після оформлення потрапляють в єдину базу даних. Якщо ви згадали, що у вас прострочено ОСАГО, в онлайн-режимі ви зможете оформити страховку прямо в машині.

6 програм КАСКО



Програми страхування автомобіля від ARX затребувані і ефективні: лише за червень 2019 року компанія виплатила понад 56 млн грн автовласникам викрадених машин і постраждалим від ДТП, крадіжок, повеней, граду, падінь дерев і рекламних щитів.

Програми передбачають оплату частинами, інформпідтримку в режимі 24/7, допомогу при складанні Європротоколу. Розширені програми враховують корисні для автовласників нюанси:

- 3 евакуації з місця ДТП (до 2000 грн по Україні та до 200 євро по Європі, Грузії, країн СНД);

- 50% компенсації при заміні замків, запалювання і елементів електрокерування ТЗ;

- компенсація збитків не враховує раніше зроблені виплати;
заявник може звертатися за відшкодуванням збитку без обмеження кількості страхових випадків;

- страхові суми встановлюються за реальною вартістю авто.

Враховано різні уподобання водіїв. Є бюджетний «Автозахист» — компенсація виключно збитків від ДТП і технологічний «Смарт» — установка телеметричного обладнання та виплати за принципом «плати, як їздиш». Оптимальні за ціною та набором послуг «Класік», «Лайт» та «5+». Преміум-рівень — «Все включено», що охоплює максимальний перелік страхових випадків і фіксує вартість авто в євро на випадок девальвації гривні.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні