Понад 2,5 тисячі волинських водіїв оформили «автоцивілку« у ПриватБанку*

0
-1
Понад 2,5 тисячі волинських водіїв оформили «автоцивілку« у ПриватБанку*
ПриватБанк пропонує автомобілістам оформити поліс ОСЦПВ. Цього року такою можливістю скористалося вже понад 2,5 тисячі волинян.

Поліс ОСЦПВ - це обов'язковий вид страхування. Страховка поширюється не на сам транспортний засіб, а на відповідальність водія - захищає від незапланованих витрат в результаті ДТП, яка трапилася з його вини.

"Якщо власник автоцивілки пошкодив чужий автомобіль чи завдав шкоди чиємусь здоров'ю, страхова компанія відшкодує збитки. У випадку пошкодження транспорту чи іншого майна збитки будуть відшкодовані у сумі до 100 тисяч гривень. Якщо ж завдано шкоди здоров'ю, компенсація буде вдвічі більшою", - розповів керівник Бізнесу платежів та переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Автоцивілка - популярний продукт серед клієнтів ПриватБанку. Так, упродовж 9 місяців 2018 року її оформили 2584 волинянина.
До слова, цього року ПриватБанк розпочав продаж цифрових полісів автоцивільної відповідальності. Оформити їх можна у режимі онлайн без паперового бланка поліса та інших "папірців".

Водію не потрібно нічого пред’являти поліції - для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля. Оформити цифровий поліс ОСЦПВ можна через веб-версію Приват24 або в будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

До слова, якщо ж клієнт хоче отримати "паперову" версію полісу, її надішлють на електронну пошту. Все, що потрібно, - роздкурувати документ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні