«Укропівці проводять мутні схеми», - активіст Андрій Д'яченко

1
8
«Укропівці проводять мутні схеми», - активіст Андрій Д'яченко
Керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д’яченко заявив, що укропівці неодноразово проводили "мутні" схеми з міськими землями.

Про це йдеться на сторінці "Національний Корпус Волинь" у Фейсбуці.

"У нас часто питають чому Національний Корпус Волині критикує УКРОП. Вони при владі у місті вже більше року. Вони незаконно захопили владу, нападали на активістів, палили машини, залякували людей. Окрім скандальних земельних ділянок, про які почали активно говорити після сесії міської ради 28 лютого, укропівці неодноразово проводили "мутні" схеми з міськими землями", - йдеться у дописі.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Ми вкрали землю у лучан»: у місті повісили плакати з депутатами

"Говорячи про скандальні ділянки, ми не проти того, щоб земля належала Булі, Петрочуку чи комусь ще, але ці люди повинні отримати її чесним та прозорим шляхом, придбавши землю на аукціоні за ринковою ціною. Нехай куплять та будують там що хочуть. Але не треба грабувати місто" - зауважив Андрій Д'яченко.

"Ми вважаємо, що Старий ринок повинен бути перенесений з-під стін Луцького замку. УКРОП вважає так само. По цьому у нас жодних претензій", - каже активіст.

Андрій Д'яченко зазначив, що їхня партія перебуває в опозиції до УКРОПу не з особистих мотивів, а тому що вони роблять конкретні погані речі.

"Якщо при владі будуть БПП чи Самопоміч чи радикали і вони будуть робити погані речі, ми теж будемо в опозиції до них", - додав активіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці хлопці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні