--> Чернівчанка під час п’янки зарізала чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чернівчанка під час п’янки зарізала чоловіка

0
-7
Чернівчанка під час п’янки зарізала чоловіка
У Чернівцях під час застілля сварка чоловіка зі співмешканкою завершилася його смертю. Жінка вдарила чоловіка кухонним ножем.

Про це повідомляє IA ZIK із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції звернулись працівники швидкої допомоги. Медики повідомили про чоловіка, виявленого у власній оселі із ножовим пораненням. Поліцейські встановили, що 49-річний чернівчанин загинув внаслідок колото-різаного поранення у лівій бічній поверхні тулуба.

Поліцейські встановили та затримали зловмисницю. Нею виявилась 49-річна чернівчанка, котра проживала разом з потерпілим. Правоохоронці з’ясували, що подружжя вело антигромадський спосіб життя.

Співмешканці в котрий раз розпивали спиртні напої. Невдовзі між ними виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік почав погрожувати жінці фізичним насильством. Остання вже неодноразово зазнавала побиття. Цього разу жінка вхопила зі столу ножа та завдала кривднику удар в область грудної клітини. Після вчинення злочину нападниця втекла з квартири.

Жінці оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні