У Луцьку хочуть почистити річки Стир і Сапалаївка

2
7
У Луцьку хочуть почистити річки Стир і Сапалаївка
У Луцьку до 2020 року хочуть повністю розчистити річки, відновити гідрологічний режим і санітарний стан заплави Стиру. На покращення стану навколишнього середовища Луцька, буде виділено 208,409 мільйона гривень, 31,030 мільйона із яких передбачать у міському бюджеті.

Про це стало відомо під час засідання 34-ї сесії Луцької міської ради 29 листопада, на якій депутати прийняли Комплексну програму охорони навколишнього природного середовища міста на 2018–2020 роки, пишуть Волинські новини.

Так, у 2018–2020 роках заплановано провести очищення русла та укріплення берегів річки Сапалаївки, забезпечити благоустрій заплави Сапалаївки із влаштуванням ландшафтної водойми в районі вулиці В'ячеслава Чорновола.

Крім того, заплановано відновити гідрологічний режим і санітарний стан заплави річки Стир в районі вулиці Гнідавської та Ковельської, реконструювати системи водозабезпечення для функціонування гідрології Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, очистити русло річки Стиру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А також очистіть береги від будов які побудовані всупереч "Екологічному кодексу" і з порушенням санітарних нормативів
Відповісти
Почистити і забудувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні