--> У Рівному авто вилетіло на зупинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному авто вилетіло на зупинку

0
0
У Рівному авто вилетіло на зупинку
У Рівному, на вулиці Млинівській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Один з них вилетів на тротуар, де на той час перебували люди. Двоє жінок госпіталізували у Рівненську центральну міську лікарню, - повідомляє відділ комунікації поліції області.

Слідчо-оперативна група на місце події встановила, що близько 21 години 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat B5», не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічну руху, де зіткнувся із автомобілем «Daewoo Lanos». Водій «Daewoo Lanos», 52-річний рівнянин, у цей час саме здійснював маневр повороту ліворуч. Від удару «Daewoo Lanos зіткнувся із автомобілем «BMW 520», який знаходився позаду.

«Volkswagen Passat» у результаті зіткнення відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходилася 36-річна рівнянка. Її каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню. Медики діагностували у неї політравму, переломи ребер та числені забої.

У пасажирки «Daewoo Lanos», 52-річної рівнянки, медики діагностували забій хребта. Її госпіталізували до травматологічного відділення Рівненської ЦМЛ.

За результатами освідчення усі водії були тверезими.

У поліції за цим фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Теги: дтп, рівне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні