--> Скандальна білявка «Свєта» на Range Rover влаштувала гонки Києвом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальна білявка «Свєта» на Range Rover влаштувала гонки Києвом

1
3
Скандальна білявка «Свєта» на Range Rover влаштувала гонки Києвом
25 липня о 21:50 в "Царському селі" на Печерську скандальна блондинка Цибуліна Світлана, колишня дружина працівника ГПУ Ігоря Цибуліна, влаштувала гонки на Range Rover.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив водій Артем Мостовой, - пише УНІАН.

За його словами, Цибуліна нібито у стані сильного алкогольного та наркотичного сп'яніння погрожувала йому за зупинку на одній з вулиць.

"Спочатку вона перекрила дорогу, потім намагалася протаранити моє авто. В той момент під'їхав, як виявилося пізніше, сусід цієї неадекватної, який сказав, що вона завжди так поводиться, потрібно викликати копів", - розповів Мостовой.


Для своєї безпеки чоловік вирішив від'їхати від Цибуліної, але вона, за його словами, влаштувала гонки, намагаючись своїм позашляховиком протаранити його автомобіль.

"Захопившись гонками, вона не помітила, як приїхала прямо до Печерського відділку поліції, де й була затримана. Прав вона позбавлена за ст. 130 і поїхала додому з драйвером, але чи надовго?" - пише Мостовой.



Раніше Світлану Цибуліну затримували за паркування білого Range Rover на пішохідному переході на вул. Шовковичній у Києві. Після затримання власниця авто в грубій формі відмовилася надавати поліцейським документи на автомобіль та сплатити штраф, після чого правоохоронці забрали жінку до відділку.

"Моя сумка коштує дорожче, ніж весь ваш відділок", - заявляла жінка в наручниках і нецензурно лаяла поліцейських.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какая отвратительная рожа...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні