На Кільцевій дорозі смертельна ДТП: загинув 38-річний водій

0
На Кільцевій дорозі смертельна ДТП: загинув 38-річний водій
У Києві на Кільцевій дорозі сталася смертельна ДТП. Водій автомобіля Renault, перестроюючись у ліву смугу, не надав перевагу у русі та зіткнувся з автомобілем Volkswagen, внаслідок чого останнього відкинуло на узбіччя у металевий відбійник. 38-річний керманич Volkswagen загинув на місці аварії.

Про це повідомляє поліція Києва.

"Попередньо встановлено, що 64-річний водій автомобіля Renault, перестроюючись у ліву смугу, не надав перевагу у русі та зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Від удару Volkswagen відкинуло на узбіччя, де транспортний засіб зіткнувся з металевим відбійником та перекинувся. 38-річний керманич автомобіля Volkswagen від отриманих травм загинув на місці події", – розповіли у поліції.

За попередньою інформацію, водій автомобіля Renault був тверезим.

Керманичу автомобіля Renault повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. 64-річному водію загрожує до восьми років за ґратами.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні