Гроші на ліквідацію трупів тварин Гунчик просить дати не міністерству, а ковельській мерії

0
-7
Гроші на ліквідацію трупів тварин Гунчик просить дати не міністерству, а ковельській мерії
Розпорядником коштів, які дадуть на ліквідацію наслідків роботи Ковельського ветсанзаводу, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик просить зробити не профільне міністерство, а Ковельську міську раду.

"Ситуація у Луцьку, ковельський ветсанзавод - більше ніж голосні дзвіночки. Щодо останнього, то вже є розпорядження Кабінету Міністрів України", - написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Мова йде про виділення 17 мільйонів гривень з резервного фонду Державного бюджету на ліквідацію наслідків.

Про це раніше зазначив нардеп Степан Івахів у коментарі виданню “Волинь24” після участі у нараді з Президентом України, що відбулася 24 травня в Луцьку.

"Вважаю, документ потребує допрацювання. Переконаний, головним розпорядником коштів із джербюджету слід визначити не міністерство, а ковельську міську владу. Тому буквально завтра маю намір звернутися до Прем'єра із проханням переглянути формулювання і внести зміни до постанови", - йдеться у дописі Гунчика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні