Гунчик увійшов у трійку губернаторів, які отримували найбільшу зарплату

1
0
Гунчик увійшов у трійку губернаторів, які отримували найбільшу зарплату
Володимир Гунчик – один із тих голів ОДА, які за минулий рік заробили найбільше коштів.

Зарплати губернаторів проаналізували журналісти сайту kolona.net, взявши до уваги відомості декларацій за 2017-й.

Найбільша зарплата серед голів ОДА Західної України - в очільника Чернівецької ОДА Олександра Фищука 316 тисяч 680 гривень. Губернатор Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль торік за основним місцем роботи отримав 267 тис. 826 гривень.

Володимир Гунчик, будучи головою Волинської ОДА, у 2017 році заробив 260 тисяч 133 гривні.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна у минулому році заробив на свої посаді 251 тисячу 181 гривню. Олег Синютка, який є головою Львівської ОДА у 2017 році отримав 223 тисячі 794 гривні заробітної плати. Олексій Муляренко на посаді голови Рівненської ОД отримав заробітної плати у минулому році на суму 196 тисяч 450 гривень.

Найменшу зарплату серед голів ОДА Західної України заробляє керівник виконавчої влади Івано-Франківської області Олег Гончарук – 162 тисячі 617 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну поділіть на 12 і взнаєте яка у місяць в нього зарплата. Так у деяких управліннях начальники і прості працівники більшу мають! Так тихенько собі надбавками і преміямі накручують, от чому багато бажаючих всістись навіть простим клерком у держустанові!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні