Порошенко заявив, що не підтримає жодних дострокових виборів

0
1
Порошенко заявив, що не підтримає жодних дострокових виборів
Глава держави не підпише рішень про дострокові вибори Верховної Ради. Це пообіцяв сам Петро Порошенко в інтерв'ю кільком українським телеканалам, - пише ТСН.

За словами президента, держава зараз має шанс скористатися часом між плановими виборами для того, щоб здійснити реформи та отримати їхні перші плоди у вигляді економічного зростання.

При цьому Порошенко наголосив, що має законне право не підписувати розпорядження про розпуск ВР.

"Я хочу заспокоїти опозиціонерів і наголосити на тому, що жодних дострокових парламентських виборів, в яких зацікавлена Росія, яка зацікавлена в дестабілізації ситуації, я їм не подарую", - сказав глава держави.

Як відомо, генеральний прокурор України Юрій Луценко раніше заявляв, що дострокові президентсько-парламентські вибори в Україні призведуть до катастрофи.

"Країна стоїть на дуже небезпечному рубежі. Ще кілька місяців тому дострокові президентсько-парламентські вибори були фактично реалією. Я глибоко переконаний – як людина, як громадянин – що дострокові вибори призведуть до катастрофи в цій крані. Якщо ми зараз отримаємо чергове внутрішнє збурення – країна може розлетітися", - сказав Луценко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні