«Таким людям у нас не місце», – у волинській поліції нарешті прокоментували нічний інцидент у Ківерцях

2
5
«Таким людям у нас не місце», – у волинській поліції нарешті прокоментували нічний інцидент у Ківерцях
Учасників нічної погоні з аварією службового автомобіля буде негайно звільнено із правоохоронних органів.

Про це повідомив речник волинської поліції Віктор Гомоль.

«За нічним інцидентом за участю співробітників Ківерцівського відділу розпочато службове розслідування. Йдеться про керівника одного із секторів і дільничного офіцера Ківерцівського відділу поліції.

Позиція керівництва волинської поліції з цього приводу чітка й непохитна: таким людям не місце в поліції й вони будуть у найкоротші терміни з дотриманням відповідної процедури звільненні з органів Національної поліції України. Адже своїми діями не тільки переступають закон, а й дискредитують поліцію, руйнують довіру людей до поліцейських», – зазначив Гомоль.

Нагадаємо, у ніч на суботу 11 березня після погоні і аварії луцькі патрульні затримали у Ківерцях заступника начальника райвідідлу поліції і начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка. У нього через три години після затримання виявили 1,42 проміле алкоголю в крові (норма - 0,2).

У машині з Алексюком була дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ "ЗАТРИМАННЯ П’ЯНОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО: ПОДРОБИЦІ СКАНДАЛУ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звільнити і все?
Посадити років на 10-20 і все!
Відповісти
просто з дуру напився. а банді перевертнів під керивництвом двухтисячника сегія суничука нічого не буде.вони обісцалися у 2014му та звілбнилися щоб не іхати на фронт де гинули наші діти. а потім через львівскій суд поновилися та поіхали в секс-турне по спроавкі учасника ато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні