Відео скандальної погоні і затримання п’яного поліцейського

0
-12
Відео скандальної погоні і затримання п’яного поліцейського
Начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу, заступник начальника райвідділу Віталій Алексюк близько 100 км втікав від переслідувачів на нерозмитненій автівці.

«Переслідування автомобіля тривало близько години, водій на дуже великій швидкості рухався – 150-180 км/год. Був затриманий працівниками за допомогою нарядів «Цунамі», - цитує 5 канал командира роти патрульної поліції Луцька Олександра Оліферчука.

Нагадаємо, у ніч на суботу 11 березня після погоні і аварії луцькі патрульні затримали у Ківерцях заступника начальника райвідділу поліції і начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка. У нього через три години після затримання виявили 1,42 проміле алкоголю в крові (норма - 0,2). У машині з ним була дільничний інспектор Ківерцівського районного відділу поліції Юлія Романюк.

Керівництво Нацполіції Волині вже заявило, що проводить внутрішнє розслідування, після якого нічних порушників звільнять із правоохоронних органів.




ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СКАНДАЛ З ВІТАЛІЄМ АЛЕКСЮКОМ


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні