Затримання п’яного поліцейського: подробиці скандалу

14
7
Затримання п’яного поліцейського: подробиці скандалу
Оновлено о 8:00
Затриманий після тривалої погоні п’яний поліцейський виявився заступником начальника райвідідлу поліції і начальником Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського району. У нього виявили 1,42 проміле алкоголю в крові (норма - 0,2). Під час погоні його двічі «чомусь прогавили» ківерцівські поліцейські.

Нагадаємо, у ніч на суботу 11 березня луцькі патрульні затримали у Ківерцях чоловіка, який втікав від них і спричинив аварію, побивши службове авто копів. У машині була його колега – теж працівниця поліції. Після затримання на місце події у Ківерцях приїхали колеги, в тому числі начальник районної поліції Юрій Столярчук.

ГОЛОВНИЙ «ГЕШЕЕРІВЕЦЬ» РАЙОНУ

Чоловіка, який втікав від поліції звати Віталій Юрійович Алексюк. Він, за інформацією самооборонівця Олександра Ніколайчука - капітан, начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції. До того ж є заступником начальника Ківерцівського райвідділу поліції.

Віталій Алексюк
Віталій Алексюк


(Зауважимо, що Сектори реагування патрульної поліції є структурами районних відділків поліції, і складаються з переатестованих працівників міліції - на відміну від новонабраних працівників Патрульної Поліції. Їх завдання, зокрема – патрулювали иі дороги області, на які не поширюються повноваження патрульних поліцейських. На Волині такі підрозділи працюють від серпня 2016 року).

Цікаво, що під час погоні за Алексюком луцькі поліцейські оголосили ківерцівським колегам про потребу перекрити дорогу на Ківерці. Утім втікач двічі безперешкодно проїжджав повз пост ківерцівських поліцейських – ті, схоже, не надто намагалися затримати свого безпосереднього начальника.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Затримані поліцейські називалися видуманими іменами: нові подробиці скандалу

ЩЕ Й АТОШНИК

Виявилося, Алексюк має статус учасника АТО. І у серпні 2016 року, як повідомляє видання Ківерці.in.ua, отримав на підставі цього земельну ділянку.

Утім, як зауважив один з ківерчан, які були присутні на місці затримання Алексюка, не виключено, що в реальних бойових діях він участі не брав.

«Він же мєнт. То певно стояв на якомусь віддаленому бок-посту і навіть не чув пострілів» - припустив очевидець.

ЩО РОБИЛИ НА МІСЦІ ПОДІЇ ПОЛІЦЕЙСЬКІ НАЧАЛЬНИКИ

Начальник районної поліції Юрій Столярчук який приїхав на місце події, спілкувався з затриманим і у відповіль на матюки сказав: «Тихіше, Віталік! На твоєму місці я посто помовчав би!».



До слова, на місці події було повно «немісцевих» - зокрема активістів Самооборони з Луцька та луцьких патрульних. Тож усі дії ківерцівського начальника були «як на долоні». Той поспілкувався з затриманим – і поїхав геть.

Прибула на місце події і родичка Алексюка (дружина чи сестра), яка представилася «керівником відділу кадрів ківерцівської поліції». Вона, за свідченням очевидців, була на підпитку і заявила, що жінка, яка була з Алексюком у машині – «його коханка».

До речі, жінка, яка їхала з Алексюком – дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна. При собі у сумочці мала жетон і посвідчення працівника поліції, і для чогось намагалася винести з автомобіля сумку, де були ноутбуки і зарядні пристрої.



Фото Олександра Ніколайчука
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покарати і його і керівника і поліцейських які не зупинила авто на Ківерцівському посту...всі вони один одного знають і знають на чому їздять
Відповісти
Все як завжди, гроші алкоголь...і ніякоі відповідальності. Ті самі повертаються на сві роботи....ейфорія кращого життя пройшла...настали гнилі украінські будні: Корупція, низький рівень життя, задвоєні тарифи....вперед Украіна....
Відповісти
ні я думаю що вони повині братися за розум бо зарплата від 10000тис грн.
Відповісти
Це де такі зп?)не знаючи не пишіть дурниць
Відповісти
« зарплата від 10000тис грн.»- без «лівака» кохнку не заведеш-імхо.
Відповісти
Не може це все вже читати...вСі такі правильні....самооборонА, нехай вже визначиться....Чи той начальник, приїхав і просто стояв в сТороні, бо його дії були " як на долоні" чи вже, як в звернні самооборони хотів порішати. ...Нічого не ясно...самі собі суперечать, аби побільше бруду вилити на людину....От за таких дійсно противно! Розкрутити. Можливо когось свого туди треба, бо по відео бачу той начальник непохитний, не всім це пододасться. ...привикли до шавок
Відповісти
Саме цікаве, що Романюк була коханкою і Муковоза . До сьогодні згадуємо ту любов .
Відповісти
свічку тримав
Відповісти
Що тебе не взяли в коханки????то образа велика!що так довго згадуєте ту любов!
Відповісти
РеХформа працює,в Ківерцях треба нову переатестацію зробити,тав вже настільки все "помазано" що не має слів....
Відповісти
Гнати в три шиї таких зам.начальників.Яка то реформа,як були мєнтами так і залишились.Під Європу косять.Та ніколи нас туди не візьмуть.Я знаю цього мєнта,їздить з родичами за кордон по автомобілі.За кордоном правильні,дотримуються ПДР.По перетину Українського кордону знову стають бєспрєдєльщіками
Відповісти
Не придумуйте оборонівці. Ви ж не знаючи чи справжній статус вже відразу оббріхуєте.Його сестра віруюча,вона не п'є.Жінка теж у поліції не працює.Він винен,нехай звільняють,але для чого видумувати і розводити брехню.Ніхто не поспішив розібратись,але клеймити люблять всі.Я всі радіють,добре що не у мене в сім'ї.
Відповісти
вигнати нахер і тіх патрулі які не реагували на автомобіль цього поца в погонах.став під знаком штраф бистро виписали тут пяний мусар бо цю людину по другому не назвеш то все ок хай їде він бллля начальнік підар в пагонах
Відповісти
Правильний такий??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні