Затримані поліцейські називалися видуманими іменами: нові подробиці скандалу

7
14
Затримані поліцейські називалися видуманими іменами: нові подробиці скандалу
Затриманий заступник начальника Ківерцівського райвідділу поліції Віталій Алексюк і його супутниця спочатку назвалися несправжніми іменами.

Нагадаємо, у ніч на суботу 11 березня після погоні і аварії луцькі патрульні затримали у Ківерцях заступника начальника райвідідлу поліції і начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка. У нього через три години після затримання виявили 1,42 проміле алкоголю в крові (норма - 0,2).

У машині з Алексюком була дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ "ЗАТРИМАННЯ П’ЯНОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО: ПОДРОБИЦІ СКАНДАЛУ"

Як повідомив активіст Самооборони Олександр Ніколайчук, чоловік спочатку назвався «Шабала Володимир Володимирович».

«Справжнє ім'я п'яного потенційного вбивці за кермом Алексюк Віталій Юрійович, капітан, начальник СРПП #1 Ківерцівського ВП (Сектор реагування патрульної поліції). Заступник начальника Ківерцівського райвідділу поліції» - повідомив активіст.

У авто разом із ним перебувала ще дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна, яка також називалася по-іншому, а саме: Захарчук Ольгою Миколаївною. Та стверджувала, що випадково потрапила в авто просто до свого села доїхати замість того, аби припинити діюче правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
порушники - неосудні, вони не знають своїх імен і прізвищ
Відповісти
все,завершилась їхня карєра...попруть з органів,тільки засмердить...
Відповісти
СТИДОТТЯ!
Відповісти
Порушники цілковито розуміли ким представлялись. Треба мабуть зайти познайомитись зі своєю "тезкою". Бо ж мабуть "випадково" їхали поряд. До того ж приємно представитись людиною з хорошою репутацією? Чекаю публічного вибачення Юля чи Оля?
Відповісти
Мабуть цих поліціянтів Лариса Хоменко тестувала.Відома "Тяншистка" Луцька навчала і відбирала.
Відповісти
Звичайно винні обоє.Ніхто не сперечається.Але дивує такий ажіотаж...Боровик який на смерть збив молоду жінку вже став інсулінозалежним,і скоро буде далі ''рулити ''джипом.Вже всі забули,що двоє діток осиротіли...Щодня на дорогах безліч п'яних,але такої популярності в них немає.Якийсь ''запашок''у цієї справи роздутенький.Може хтось з активістів і нових поліцейських слави хоче?...
Відповісти
А ви не знаєте чому? Тут був САМ НІКОЛАЙЧУК, а коли затримувалзатримувати Боровика його не було
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні