Поліцейські могли почати стріляти: активіст про переслідування ківерцівських «Боні і Клайда»

6
6
Поліцейські могли почати стріляти: активіст про переслідування ківерцівських «Боні і Клайда»
П’яного заступника начальника ківерцівської поліції Віталія Алексюка вдалося затримати тільки після того, як поліцейські-переслідувачі заявили, що хочуть використовувати зброю, після чого порушника про це повідомили «свої» - припускає активіст Самооборони Олександр Ніколайчук.

«Близько години часу кілька екіпажів луцьких патрульних вночі переслідують Мітсубісі на німецькій реєстрації. Діє операція перехоплення», - розповів Ніколайчук у Фейсбуці.

«У цей час два екіпажі ківерцівських поліцейських стоять біля "Дубків", а ще один ГШР спинив та перевіряє якогось буса. Повз них усіх пролітає на швидкості у 140-150 км/год авто, що є в орієнтуванні зі "шлейфом" переслідувачів. Нарізали три круги по маршруту Луцьк-Ківерці-Піддубці-Луцьк» - повідомляє Ніколайяук.

Він додає, що ціною затримання стало розбите поліцейське авто та легкі тілесні у патрульного.

«Маю підозру, що порушника вдалося затримати після того, як луцькі патрульні поліцейські запросили дозвіл на відкриття вогню із табельної зброї для зупинки автомобіля. Його про це повідомили «друзі» - припускає активіст.

«Скажіть, погрози у фізичній розправі слід сприймати патрульним поліцейським та ГШРівцям ГФ "Самооборона Волині", як реальні? Хотілося б почути відповідь від керівництва Волинської поліції», - пише Олександр Ніколайчук.

І додає: «Хотілося б також почути та побачити реакцію на такі дії та вчинки нашої нової поліції, яка діє за принципом: "Служити та захищати". Цікаво, чи будуть ці обоє поліцейські назавжди звільнені з лав правоохоронного органу? Тест для керівництва...»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його звільнять, а воно потім через суд відновиться...
Відповісти
Працює, затримує поліція, а "доповідає" Ніколайчук? Коли цей безлад і "махновщина" закінчаться???!!!
Відповісти
Це як Семенченко зняв балаклаву і його побачили і довго сміялись, таке враження і від того Ніколайчука :))))))))
Відповісти
Нова поліція така нова.. форма хіба нова. а суть не надто.
Відповісти
Ніколайчук- це новий Робін Гуд
Відповісти
Я самий чесний)))Я скільки наробив, що вже забув)))А ще я в суді програв, за свій "дибілізм", багато раз, що мені дуже багато раз стидно(факти можу навести). І взагалі я такий крутий бо я Я"Ніколайчук"(Сприймайте мене як звичайного Гопніка)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні