Лучани без лічильника платитимуть за тепло в півтора раза більше

10
3
Лучани без лічильника платитимуть за тепло в півтора раза більше
Лучани, в яких немає лічильника заплатять за січневе опалення в півтора рази більше.

Про це повідомляє прес-служба ДКП «Луцьктепло».

Лучани, в помешканнях яких не встановленні засоби обліку теплової енергії, за опалення за січень заплатять в 1,42 рази більше, і це не забаганка міської влади чи ДКП «Луцьктепло».

Це розрахунок, згідно із Постановами Кабінету Міністрів України № 630 від 21.07.2005, № 865 від 30.11.2016 і НКРЕКП №1101 від 09.06.2016 року.

Згідно із цими документами, середній тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних лічильників становить 30,07 грн за квадратний метр у місяць впродовж опалювального сезону.

При цьому, розрахований розмір щомісячної плати за 1 квадратний метр може бути як більшим, так і меншим від затвердженого НКРЕКП тарифу. Це залежить від середньодобової температури.

Для Луцька в тарифі закладено середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря – плюс 1,47 градусів за Цельсієм. Фактична ж температура в січні становила – мінус 5,45 градусів.

Тому, у січні до базового тарифу (30,07 гривень за квадратний метр) донараховано 12,59 гривень за квадратний метр, відповідно вартість становить 42,66 гривень за квадратний метр.

Зазначимо, що в листопаді та жовтні 2016 року середньодобова температура повітря була вищою від середнього показника. І, відповідно, тариф був меншим.

Згідно із прогнозами Гідрометеоцентру лютий буде теплішим, ніж січень. Відтак, тариф знизиться.

Щодо березня та квітня, то тариф буде нижчим від базового, бо середньомісячна температура повітря буде вищою від закладеної в розрахунках.

Тобто, усе збалансується.

Загалом ДКП «Луцьктепло» надає послуги у 789-ти житлових будинках. З них лише 304 оснащені засобами обліку, що становить 38,5%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От вам і 3200 - проковтнули?! І все заради кредиту МВФ, країна сама не може існувати, а вони рапортують на кожному кроці, а люди мовчать... бо на Майдан скликали, щоб ті "..." до влади прийшли і грабували Україну! Ще не второпали, що і до чого було?!
Відповісти
і коли ця Малютіна вже нажереться? Певно вже скоро отримає пендаля, бо вже немає кому "кришувати".
Відповісти
Луцьктепло ..тут до чого .в киеві кажуть яка ціна на тепло.А НА ЛУЦЬКТЕПЛІ ВСЕ ВИРІШУЄ ТАКА СОБІ КРАВЧУЧКА. ЗУБАСТА ЯКА РІШАЄ ЩО І ЯК МАЄ БУТИ. А ДИРЕКТОРУ ПОФІГ......
Відповісти
Серйозно? Хмм, піду-ка я зберу тарифний майдан.... І ще перед цим загляну до адвоката, на яких же це підставах підвищення тарифів відбувається? Обгрунтування економічне з яких хмар намалювали? Люди, потрібно збиратися і подавати в суд. Я хочу своє опалення - а не іхнє сране? Так НІ - не можна, йотеть - не вигідно хапугам... Ню-ню
Відповісти
В історії 1917 році була революція,вона може знов повторитися
Відповісти
Є постанова про тариф 30,07 на кв.м. Звідки 42,66? Тобто, якщо в мене квартира 60кв. - я повинна платити 2559.60 за опалення? Давайте порахуємо: якби я мала котел (а вони, су**и, не дозволяють його встановлювати) - то за ці кошти я би напалила 365 кубів газу! Це на таку площу можна 3 місяці палити - як завгодно. Просто г*н*дони.
Відповісти
Можно ли овладеть различными языками вселенной? Пожалуй, это чересчур непростая проблема, ведь сейчас род человеческий разговаривает свыше, чем на 3000 различных языках. Сейчас изучение пары особо востребованных языков света – это занятие, которое под силу каждому да каждому человеку. Так например считают педагоги и эксперты нашего центра изучения иностранных языков. Да наши учащиеся подтверждают это на деле. Мы поможем вам вольно пользоваться популярными языками мира:

Курсы иностранного языка языка
Тренинги французского языка в Санкт-Петербурге
Курсы испанского языка в Санкт-Петербурге
Курсы немецкого языка в Санкт-Петербурге
Тренингитурецкого языка в Санкт-Петербурге
Курсы китайского языка в Санкт-Петербурге


курсы английского для взрослых спб
Відповісти
Ти спочатку державну украіінську вивчи,а потім пропонуй комусь іноземні вчити
Відповісти
Что значит бесплатные аудиокниги и в чем по сути их выгодные пункты по сопоставленью с бумажными книжками? Как скачать звуковые книги без регистрации на веб-сайте? В связи с чем так комфортно скачать аудиокниги MP3? Ответы на эти вопросы вы можете найти на нашем проекте. Говоря простым языком, звуковые книги – это записи текста, содержимого художественного или публицистического литературного произведения, как правило начитанного человеком (как к примеру, высококлассным артистом) или их командой и записанного на какой угодно акустический носитель. Их банально не нужно читать. Человеческое зрение с самого начала не приспособлено для чтения букв с листа и восприятия покадровых фильмов, по этой причине ключевым положительным моментом использования аудиокниги становится естественность восприятия информации. Они дают возможность оберегать зрение, какое и без того посажено персональным компьютером и интернетом. Скачать аудиокниги очень просто. И по естественным основаниям это приобретает все большую востребованность. Наш портал abookz.net всегда готов предоставить вам возможность скачать аудиокниги бесплатно, без регистрации и смс. Скачать аудиокниги возможно самых разнообразных жанров - фантастика, детективы, трансерфинг, сказки.
Помните, что все представленные в Библиотеке книг онлайн произведения в виде электронных данных являются собственностью автора и представлены исключительно для того, чтобы иметь о них представление






аудиокниги скачать mp3
Відповісти
Ти статтю читав?! Чого ти сюди ліпиш свою "байду"?!
Куди дивиться модератор?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні