Я присвятила пісню своїм туфлям, або Як у Луцьку виступила Ірина Білик. ФОТО

7
-2
Я присвятила пісню своїм туфлям, або Як у Луцьку виступила Ірина Білик. ФОТО
Початок тижня. Звичайний вечір понеділка. Але у волинському драмтеатрі імені Тарас Шевченка голці ніде впасти. Чоловіки з дружинами, друзі і, навіть, маленькі діти прийшли, щоб послухати ЇЇ - співачку Ірину Білик.

Романтичний концерт в рамках туру «Без гриму. Найкраще. Про кохання» відбувся у понеділок, 5 березня.

Зал у драмтеатрі був заповнений майже вщент. Чимало поціновувачів творчості Ірини Білик прийшли із оберемками білих троянд.


Свій виступ співачка розпочала піснею «А мне бы в небо». І уже з першої пісні глядачі почали підспівувати та пританцьовувати на кріслах.

«Я готувалась до цього туру 15 років. У Луцьку це вже 20-ий концерт. І я дуже рада, що бачу його таким, яким завжди уявляла», - підкреслила співачка.

Крім того артистка розповіла що таке щастя. Щастя чоловіка - коли є кохана дружина, яка чекає його вдома зі смачною вечерею. Щастя жінки - коли її чоловік завжди про неї пам'ятає і дарує квіти не лише на 8 березня.


«Зараз я щаслива, бо бачу повний зал і розумію, що я вам потрібна. І це моє щастя», - каже Ірина Білик.

Тож співачка виконала пісні «Счастье» і «Волшебники».

Раптом з перших рядів піднявся чоловік з великим оберемком білих троянд та подарував їх Ірині Білик, чим приємно здивував виконавицю. А згодом маленька дівчинка подарувала їй портрет.

«Так мене вміють зустрічати лише в Луцьку», - радо відповіла Білик.


Впродовж концерту Ірина Білик часто спілкувалась з прихильниками своєї творчості та розповіла про свої жіночі «слабкості».

«У кожної жінки є таке, чого вона має дуже багато. У когось це милі коробочки для дрібничок...У мене це мої туфлі. Я навіть присвятила їм пісню», - поділилась співачка і заспівала хіт «Туфли» та чи не найромантичнішу пісню «Не питай».

Потім артистка запросила на сцену спеціально запрошену гостю - виконавицю Ольгу Ракицьку.

«Колись я познайомилася з дівчиною, яка вразила мене. Вона зізналася, що її мрія – співати для живої публіки, в залі, а не на екрані телевізора. У цієї співачки є не тільки голос, вона - автор прекрасних пісень та вміє створювати приємну атмосферу в залі. Сподіваюсь, що згодом в Україні запанує мир і я зможу з Олею виступити на одній сцені в її рідному місці - Донецьку. В українському Донецьку», - анонсувала виступ Ірина Білик.

Ольга Ракицька заспівала пісню «Здравствуй мой город» та ще кілька пісень власного авторства.


«Я хочу, щоб не було війни. Щоб наші діти не знали, що таке війна, а знали, що таке любов і дружба», - зі сльозами на очах зазначила Ракицька.

Впродовж концерту не обійшлось без курйозів. Де-не-де люди перешіптувались: «Чому вона завжди російською?» Зрештою з залу вигукували: «Давай українською, Іра!» Проте артистка на це не зважала.

Ірина КАБАНОВА

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я - краще співаю
Відповісти
хочеш на небо, скоро будеш.... а краще їдь до аслана
Відповісти
Незрозуміло хто і про що
Відповісти
Російсько фашистська колаборантка.
Відповісти
Пластмасове обличчя, кацапська мова і дурненька розмова... Всі щасливі на свої гроші
Відповісти
Дуже щасливі від гарного співу і за те, що змогли купити білети
Відповісти
Вах вах,яка звяздонута!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні