Відомій українській співачці на концерті зробили пропозицію

1
Відомій українській співачці на концерті зробили пропозицію
Співачці Ірині Білик несподівано освідчилися прямо на її концерті. Закоханий чоловік піднявся до неї на сцену, став на одне коліно, простягнув коробочку з обручкою і запитав: "Ти станеш моєю дружиною?"

Про це пише УНІАН.

Крім того, чоловік прийшов на концерт до своєї улюблениці з величезним букетом троянд. Він сказав, що буде кохати її, а також пообіцяв Білик вірність і щастя.

Сама артистка трохи розгубилася від такого сюрпризу, проте їй все ж вдалося взяти себе в руки. Вона сказала, що багато хто може подумати, що це якесь шоу, але насправді це не так.

"Для мене кохання - це і вірність, чесність. Обов'язково чесність. Мені б дуже хотілося мати такого чоловіка як ти. Але ж ми зовсім не знайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене любить, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати "ні"", - сказала Ірина.

До слова, яке рішення ухвалила Білик - невідомо. Однак варто зазначити, що останнім часом вона підігріває чутки про возз'єднання з Дмитром Коляденком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тьфу на сучkу білик!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні