Бійка у Луцькраді та скандал у маршрутці: вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети «Волинь24»

0
1
Бійка у Луцькраді та скандал у маршрутці: вийшов друком черговий номер першої вечірньої газети «Волинь24»
Десятий номер газети «Волинь24» вийшов друком у понеділок, 5 березня.

У ньому ви прочитаєте:

«Натисканням кнопок вкрали землю в лучан, або Чого у мерії билися?»
«Партія «УКРОП» експлуатує чужу символіку».

«Якщо твій зять – депутат, то можна й за квартиру не платити?» У квартирі на проспекті Відродження, в якій донедавна мешкав депутат Луцької міськради Сергій Була, декілька років не сплачували за комунальні послуги, в результаті чого накопичилося 30 тисяч гривень (!) боргу.

«Наші перевізники вже починають втрачати совість». Водій маршрутки №3 порвав посвідчення учасника АТО, яке вирвав з рук пасажира, а шофер автобуса «Луцьк – Рівне» відмовився безплатно везти атовця. Обидва випадки прокоментував голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

«Легковик «Смарт» наїхав на відбійник на шляхопроводі на вулиці Рівненській».

Традиційно «Волинь24» закликає привітати відомих людей краю, які цього тижня святкують дні народження.

Також у газеті – постійна рубрика «Трапилося цими днями», результати матчів 22-го туру чемпіонату України з футболу, турнірна таблиця першості, повідомлення про останні події з життя міста й області, реклама і багато іншої цікавої й корисної інформації.

Поспішайте отримати свіжий примірник «Волинь24» на вулицях міста.
Газета розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для читачів, які хотіли би отримувати першу вечірню газету Луцька у свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, повідомляємо: на «Волинь24» триває передплата. Передплатити газету можна в найближчому відділенні «Укрпошти».

Ми й надалі розповсюджуємо газету безплатно. Оформляючи передплату, ви тільки сплачуєте поштовикам за приймання квитанції, а також за доставку видання до вашої скриньки. На місяць ці послуги загалом вартують 3,42 грн, на три місяці – 8,86 грн. Передплатний індекс «Волинь24» – 60331.
Теги: газета
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні