--> «До потопу люди не їли м’яса і жили 900 років», - волинський митрополит | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«До потопу люди не їли м’яса і жили 900 років», - волинський митрополит

6
16
«До потопу люди не їли м’яса і жили 900 років», - волинський митрополит
Предстоятель Української Православної Церкви Московського Патріархату Онуфрій сказав, що до потопу люди не вживали м’ясної їжі і жили у середньому 900 років.

Про це він сказав у своїй проповіді у понеділок, 19 лютого у перший день читання Великого Покаянного Канону, - повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Він зазначив, що під час посту людина особливо інтенсивно працює над відновленням зруйнованого гріхом образу Божого у собі і дуже важливо знайти свою індивідуальну міру вживання їжі і молитовного подвигу у цей час.

«Земне життя так влаштоване, що все, що ми тут нажили, ми залишаємо, і беремо з собою тільки духовний скарб, який ми зуміли зібрати за допомогою посту і молитви. Найактивнішим періодом по відновленню образу Божого в людині є час Святого і Великого Посту. Проте ми повинні себе вести розважливо і обережно, підшукуючи ліки, які не стали б тим тягарем, що нас зламає, але стали б засобом нашого зцілення», - сказав митрополит Онуфрій.

При цьому Архіпастир наголосив, що скоромна їжа, до якої ми звикли, не є природною для нас, найбільш корисна їжа для людини – рослинного походження.

«До потопу люди не вживали м’ясної їжі взагалі і вони жили набагато довше, ніж ми з вами. Адам прожив 930 років, інші жили у середньому 900 років. У них їжею була різні трави і плоди дерев — і цього було достатньо, щоб бути міцними тілом і здоровими, щоб прожити близько тисячі років», — сказав митрополит Онуфрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм
Відповісти
Жили до 900. Там помилка при перекладі Біблії. Митрополит повинен про це знати.
Відповісти
Вибачте за помилку. Жили до 90. Там помилка при перекладі Біблії. Митрополит повинен про це знати.
Відповісти
Та і на Лехусах батюшки не їздили в сауну з бабами
Відповісти
Взагалі-то старий заповіт - то є історія жидовського народу і до Українців немає абсолютно ніякого відношення. А як Вам байка про те, що всякі там вельможі і фараони просто-таки втрачали розум від бажання тр@хнути Сарру, коли та ще була Сарою? А її чоловік Абра(а)м брав за перепіхони Сари з фараонами бабло (сутенерство)? І нахріна Абра(а)му потрібні були стада овець? Для шерсті? А блядюга Раав чи психопат давид? Взагалі - сама козирна з біблейських книг - це книга Левіт. Просто настільна книга попа. Тому не слід дивуватись попівській тупості, хитрості, та жадібності
Відповісти
Боже, який брєд несе цей Онуфрій
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні